<

Кроки для позбавлення від газової залежності

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:24 | 4.12.2014 / Нововолинськ /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

4 грудня у Нововолинську відбулась прес-конференція на якій обговирили питання впровадження енергоефективних заходів та залучення використання будь-яких видів палива та енергії (за винятком природного газу).

Керуючий Ощадбанком Нововолинська Микола Малашук розповів, що згідно постанови КБ України від 1 жовтня 2014 року Ощадбанк визначено єдиним уповновадженим банком на реалізацію Державної цільової програми, в рамках якої передбачені кроки для зменшення використання природного газу. І відповідно, це являється стратегічним завданням України – позбавитись від газової залежності.

Мешканці Нововолинська (фізичні особи), мають можливість отримати відшкодування від держави в розмірі 20% від суми кредиту.

Як це діє?

  1. Берете кредит в Ощадбанку за одним кредитним договором на придбання котла з використанням будь-яких видів палива та енергії (крім природного газу), для цього попередньо обираєте товар у магазині і приносите рахунок-фактуру та інші документи, необхідні для отримання кредиту.
  2. Банк визначає можливість надання Вам кредиту.
  3. Далі сплачуєте обов’язковий власний внесок – 10% вартості котла.
  4. Укладаєте всі необхідні документи із банком
  5. Після оформлення всіх необхідних документів, клієнт отримує від держави відшкодування від суми кредиту у розмірі 20 % (але не більше 5 тис. грн.). Ці кошти перераховуються на поточні рахунки позичальників Ощадбанку..

Кредит надається на термін до 36 місяців за ставкою 25% річних. Обов’язковий власний внесок клієнта – 10% вартості котла. Мінімальна сума кредиту – 1 тис.  грн., максимальна – 30 тис. грн.

На це уряд виділив 50 млн. грн. бюджетних коштів.

Деталі в Ощадбанку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер