<

Красуня БУГу: волонтерка та співвласниця фотостудії у Нововолинську Олена Ткачук

18:10 | 31.03.2023 / Нововолинськ / /
Перегляди
3076
/ 1 коментар

Інтернет-видання «БУГ» продовжує рубрику, яка так полюбилась читачам та знайомить читачів зі волонтеркою та співвласницею фотостудії у Нововолинську Оленою Ткачук.

Олені Ткачук 32 роки, віднедавна дівчина почала займатись «мобільною зйомкою», адже мистецтво фотографій та відео завжди було улюбленою справою для нашої красуні. Згодом, вона пов’язала зі своїм хобі й роботу.

Від початку повномасштабного вторгнення фотографиня почала займатись волонтерством, а саме виготовленням окопних свічок для захисників.

“У вільний від роботи час, ми з сім’єю робимо окопні свічки для військових. Дуже радіємо, коли нам присилають фотозвіт, адже таки змогли передати трішки тепла нашим захисникам”, – розповіла Олена Ткачук.

Дівчина також полюбляє займатись спортом, понад чотири роки відвідує спортзал. Таким чином Олена підтримує струнку фігуру, слідкує за своїм зовнішнім виглядом та дбає про власне здоров’я.

Вже 4-5 років стараюсь регулярно, близько трьох разів на тиждень, відвідувати зал «Кузня тіла», – додала фотографиня.

На думку нашої красуні, час на догляд за собою має виділяти кожна жінка. Тому Олена рекомендує дівчатам взяти у постійну звичку:

  • змивати макіяж;
  • очищати шкіру перед сном;
  • дотримуватись правильного харчування;
  • займатись спортом.

Фотографиня додає, що коли маєш гарний вигляд та подобаєшся собі у дзеркалі – стаєш трішки щасливішою. Це також стосується стану волосся, шкіри та фігури.

Олена радить кожній дівчині бути собою та насолоджуватися кожною хвилиною життя.

“Бути щирою, якщо щось не подобається, одразу говорити про це”, – додала красуня.

Головне правило Олени – щодня допомагати та підтримувати наших військових на фронті. У вільний від роботи час дівчина та її рідні долучаються до виготовлення окопних свічок.

Дівчина щаслива, адже щастя у дрібницях – здатність помічати красу навколо.

“Щастя, коли рідні поруч. Щастя, коли в житті є опора та підтримка. А рецепт щастя, мабуть, у кожного свій, особливий”, – зазначила Олена.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер