<

Красуня БУГу: сильна та відважна поліцейська з Нововолинська Аліна Савицька

21:04 | 11.05.2023 / Нововолинськ, Таблоїд / /
Перегляди
7452
/ коментарі 4

Інтернет-видання «БУГ» знайомить читачів з Аліною Савицькою, яка працює інспертором сектору реагування патрульної поліції у Нововолинську. Героїня нашої рубрики прагне розвіяти стереотипи та довести суспільству, що жінки можуть працювати у поліції.

Аліна Савицька родом з мальовничого села Сильне, що на Любомильщині. Після закінчення школи, вступила до Львівського державного університету внутрішніх справ, вже в 2021-му почала працювати на посаді інспектора сектору реагування патрульної поліції у Нововолинську.

Як зазначає красуня, про стереотипи щодо роботи жінок у поліції чула неодноразово, проте це її не зупинило. Навпаки, дало змогу довести на позитивному прикладі, що жінка може працювати в поліції.

Дівчина почала займатись спортом ще з дитинства. Пригадує, як колись тато вчив її підтягуватись на перекладині. Під час навчання в університеті, будучи курсанткою, вирішила спробувати себе у незвичному для дівчат гирьовому спорті.

“Завдяки викладачеві з фізичної підготовки, який є майстром спорту міжнародного класу з гирьового спорту, я здобувала багато перемог та займала призові місця у змаганнях, як в університеті, так і в області”, – розповіла Аліна.

Красуня прислухається до свого життєвого кредо «Never give up», що допомагає їй не зупинятись на досягненому та ніколи не здаватись. Аліна Савицька радить дівчатам, які потерпають від стереотипів, ніколи не зважати на них, а йти своїм власним шляхом.

У Нововолинську героїня нашої рубрики знайшла своє кохання та одружилась. Тому свій вільний від роботи час любить проводити у колі сім’ї та друзів.

“Разом ми виїжджаємо на природу, також полюбляю рибалку”, – додала дівчина.

Щодо догляду за собою, Аліна робить різні маски для обличчя, а також використовує пінку та скраб для вмивання.

Дівчина щаслива, адже має чоловіка, який підтримує її. Красуня переконана, найважливіше в сім’ї – підтримка та любов. Пропонуємо переглянути світлини з інстаграм-сторінки Аліни.




коментарів: 4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа