<

Красуня БУГу: журналістка Катерина Костючик з Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:30 | 7.12.2020 / Нововолинськ, Таблоїд / /
Перегляди
170
/ коментарі 4

Це сюрприз-привітання для нашої колеги та ведучої інтернет-видання «БУГ» з Нововолинська Катерини Костючик, яка 7-го грудня святкує ювілейний день народження.

Катя – дуже радісна і чуттєва людина. Водночас, ми вважаємо, що вона як ніхто “пасує” цій рубриці, адже є витонченою та вродливою, має відчуття стилю.

Дівчина слідкує за своєю зовнішністю, відвідує косметолога, активно займається спортом та має чудове тіло. Одружена, виховує донечку.

Вона активно веде свої сторінки у соцмережах і має багато гарних світлин. Пости Каті надихають та мотивують багатьох читачів.

Бажає, щоб місто, у якому живе, стало кращим та бореться за благоустрій Нововолинська. Підіймає соціально-важливі теми життєдіяльності міста.

Як колеги, ми можемо відзначити, що журналістка – вимоглива в роботі як до себе, так і до співробітників. Вона не мириться з безвідповідальністю. Її правило: якщо робити, то лише добре.

Вітаємо Катю Костючик з Днем народження. Ти неймовірна красуня. Вір у себе!




коментарів: 4
  1. Вітаю з днем народження! Бажаю неймовірної радості, приголомшливого успіху, чарівного натхнення, щирих посмішок, щирих друзів! А ще — вдалих днів, хороших новин, величезної сили духу, приємних подій та невичерпного оптимізму!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця