<

Красуня БУГу: засновниця освітнього центру та коучерка Олеся Яремчук з Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:51 | 5.11.2020 / Нововолинськ, Таблоїд / /
Перегляди
147
/ Коментарі відсутні

Рубрика «Красуня БУГу» знайомить читачів із мешканкою Нововолинська, засновницею освітнього центру та коучеркою. Олеся Яремчук – мама трьох діток і займається в житті тим, що робить його цікавим та насиченим.

“Для мене життя – це спілкування з друзями та моїми трьома донечками, кохання, професійне зростання, бізнес, особистий розвиток. Цього року пройшла міжнародну сертифікацію для вчителів англійської мови TESOL навчаючись в найкращих тренерів з Британії, а також завершила навчання в Еріксонівському університеті коучінгу”, – розповідає Олеся.

Окрім основної роботи в освітньому центрі, дівчина консультує викладачів з усієї України, а також надає психологічні консультації в якості лайф-коуча. Нещодавно провела у Нововолинську спільно з йогинею Світланою Мединою трансформаційний тренінг “Живи своє життя”.

Стосовно правил і життєвих принципів, вона не є така категорична, як наприклад 10 років тому.

“У свої 24 я могла б бити себе в груди, сперечаючись що щось є очевидною істиною, зараз я розумію, що по вірі нашій нам дано, і те що правда для одного, не є правдою для іншого. Напевно тому, наразі моє велике переконання – не судити, не вішати ярликів, не вважати що істина лише та, яку я знаю. Це звільняє від ярма зверхності та дає свободу приймати себе, людей і життя такими якими ми є”, – так вважає красуня.

Основною вимогою по догляду за собою Олеся вважає хороший сон, 8 годин – обов’язково. Інакше не допоможе навіть фотошоп, усміхається. І переконана, що любов, сміх, позитивні емоції – те, що робить жінку сяючьою.

Кожній дівчині Олеся радить бути сміливою, коли мова йде про те, щоб бути собою, пізнавати себе, братися за нові виклики, і пам’ятати – Світ піклується про Тебе.

“Я б розвивала цю довіру до свого внутрішнього голосу і довіру Богу”.

Нещодавно красуня кардинально змінила зачіску. На запитання, як наважилася, розповідає, що було страшно, але мала такий поклик, тож чому відмовляти собі.

Підбірка світлин з інстаграм-сторінки Олесі:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок