<

Красуня БУГу: стилістка-початківець Анна Корнилевич-Кенік з Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:29 | 19.11.2020 / Нововолинськ, Таблоїд / /
Перегляди
92
/ Коментарі відсутні

Рубрика «Красуня БУГу» знайомить читачів із мешканкою Нововолинська Анною Корнилевич. Мама двох діток у минулому маркетолог та продакт-менеджер, перебуваючи в декреті почала цікавиться модою, трендами, стилістикою та навчається у професійних стилістів.

Вона любить приміряти нові образи і говорить, що приміряти – це не завжди купувати. Адже просто цікаво, як можна комбінувати, поєднувати, а також кінцевий результат. Знайти свій стиль та перебрати шафу допомагає й іншим дівчатам.

“Висока мода – це як мистецтво. Хочеться більше вникнути в неї, але мої погляди та розуміння більш практичні і приземлені, тому ясно, що не все, що на подіумах, можна одягати в реальному житті”, – розповідає Анна.

У житті красуні спорт не як хобі, а спосіб життя, уже близько 6-ти років. Стакан теплої води вранці на тщесерце – обов’язковий ритуал уже багато років.

“Через 2 місяці після других пологів, за згодою лікаря, відновила тренування. Я маю «пунктик»: спорт і фізичний стан мого тіла! Якщо мій розмір не ХС-С, все… для мене – це дискомфорт і не просто у моїй голові.”.

Анна розповідає, що завжди старається знаходити час на себе, посиденьки з подругами, на шопінг. Та звісно, як мама двох маленьких діток, більшість часу проводить з сім’єю.

Принцип, яким перш за все вона керується і вчить своїх дітей – бути людяними, поважати один одного і чужу працю. І ще одне життєве правило – не «забивати» на себе.

“Так, діти, дім, сім’я забирають дуже багато часу і сил, але якщо є сильне бажання і жага до чогось, то і час знайдеться. Вдячна чоловікові, який дає можливість займатись і навчатись новому, підтримує та надихає у моїх починаннях, а не «закриває вдома», аби тільки борщі, супи, вареники були готові і компот на завершення”.

Красуня практикує тайм-менеджмент, тому старається у всьому дотримуватися графіку, в якому враховані потреби і побажання кожного з сім’ї: щоб встигати зробити домашні справи, провести час з дітьми і лишити “для себе”.

Поради кожній дівчини від красуні щодо стилю:

  • Ніколи не купувати речі на розмір менші з думкою: «Якраз схудну трохи і буде супер!»
  • Коли йдете на сейли, майте чіткий чек-лист, що хочете придбати, а не купувати все підряд зі словами: «За таку ціну – гріх не купити!»
  • Мати 1 якісну, базову річ – завжди краще ніж 10 на один раз або з повної синтетики
  • Потрібно робити ревізію гардеробу посезонно і з тим, чого не носите більше ніж місяць-два, – прощатись. 100% у кожної з нас є речі, які ми надіємось, що все ж колись одягнемо/взуємо і т.д… і просто перекладаємо з полиці на полицю… роками(!)
  • Навіть якщо ми живемо у маленькому містечку – це не вирок, що потрібно бути «сіренькими», все можна «обіграти» на нашу користь і якісно виділятись, навіть якщо нема того різноманіття у виборі одягу чи аксесуарів, як у більших містах
  • Один вдалий акцент у одязі або аксесуарах – запорука стильного образу
  • І головне… Все починається з любові до себе! Любіть і ніколи не «забивайте» на себе!

Підбірка світлин з інстаграм-сторінки Анни.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер