<

Красуня БУГу: співачка та візажист з Нововолинська Оксана Штембурська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:48 | 14.05.2020 / Нововолинськ, Таблоїд / /
Перегляди
84
/ Коментарі відсутні

Рубрика «Красуня БУГу» знайомить читачів з уродженкою Нововолинська Оксаною Штембурською – співачкою та візажистом. Учасницею луцького квартету «Акцент».

Дівчина співає ще з п’яти років, але коли батьки віддали її до музичної школи, в один момент вона вирішила, що не хоче пов’язувати своє життя з музикою. Та коли після закінчення 11-ти класів потрібно було визначитися з професією – вступила до Педагогічного коледжу на Музичне мистецтво.

В коледжі дівчина почала активно займатися музикою. Співала в колективі, почалися виснажливі репетиції, концерти та записи авторських пісень в студії. На жаль, після закінчення навчання, колектив розпався.

Однак музична діяльність Оксани не завершилась, вона познайомилася зі співачкою Тетяною Ціхоцькою, яка запросила її у свій проєкт – вже більше 10 років вони працюють разом. Концерти, фестивалі та спів – невід’ємна частина життя красуні.

У Оксани є маленька донечка, яка слідує її прикладу. Дівчинка займається танцями, відвідувала студію вокалу. Однак, як каже мама, до співу в малечі немає великого інтересу, попри наявні здібності.

“Це більше моє бажання, щоб донечка слідувала моєму прикладу, однак і не нав’язую”, – каже Оксана.

Оксана – людина мистецтва, вона любить творити, тому нещодавно освоїла нову професію: візажист. Від якої вона у захваті та отримує неймовірне задоволення від процесу нанесення макіяжу.

Дівчина не любить сидіти на місці, активно займається спортом. Два роки поспіль її правило – ранкові пробіжки. Оксана зізналась, що спочатку бігати було важко, але зараз їй це дуже подобається.

Дівчина розповіла про свої звички, які їй допомагають підтримувати вроду:

“Займаюсь спортом, бігаю та слідкую за свої харчуванням. Це і є мій догляд. Я рідко відвідую косметолога і не користуюсь патчами. (ред. усміхається). Гель для вмивання, лосьйон, зволожувальний крем – мій максимум. Догляд зсередини набагато важливіший для мене.”

Дівчина любить прокидатись вранці і побути наодинці з собою, випити запашної кави. За словами Оксани, ранкова кава – особлива. Вона постійно планує свій день, складає графік. Оксана цілеспрямована та завжди досягає поставленої мети: “кожен раз переконуюсь, що людина може все, якщо вона по справжньому цього хоче”.

Підбірка фотографій з інстаграм-сторінки Оксани.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер