<

Красуня БУГу: скрипалька Яна Радіон з Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:55 | 3.03.2020 / Нововолинськ, Таблоїд / /
Перегляди
30
/ коментарі 2

Рубрика «Красуня БУГу» знайомить читачів з мешканкою Нововолинська Яною Радіон – солісткою камерного оркестру міського палацу культури «Елегія».

Яна з 7-ми років грає на скрипці, закінчила Луцьке музичне училище та Київський національний університет культури і мистецтв. Дівчина працювала в народному оркестрі Українського радіо у Києві, була викладачем у музичній школі.

Яна своєю грою на скрипці відкривала виставки, брала участь у різноманітних проєктах та телевізійних шоу. Разом з колективами виступала на міжнародних фестивалях.

Дівчині подобається подорожувати. Завдяки музиці Яні вдалося відвідати багато країн Європи. Від подорожей вона отримує натхнення.

Скрипалька закохана у світ мистецтва та любить людей, у яких можна чомусь навчитись. Яна обожнює свою сім’ю: чоловіка, 12-річного сина та 6-річну доньку.

«Життя надто швидко спливає. Потрібно шукати таку справу, яка буде приносити задоволення. Ми живемо в час швидкості, інтернету, інформації. І це чудово, бо кожен має можливість для розвитку» – розповідає Яна.

“Один день в творчій майстерні”, – підбірка світлин Яни з фотосесії від Ольги Саблукової в Нововолинському палаці культури.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця