<

Красуня БУГу: майстер манікюру з Нововолинська Галина Войтович

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:43 | 15.12.2020 / Нововолинськ, Таблоїд / /
Перегляди
165
/ 1 коментар

Рубрика «Красуня БУГу» знайомить читачів із 35-річною мешканкою Нововолинська Галиною Войтович.

Жінка – мама двох прекрасних дівчаток. Розповідає, що має ще одне дитя, яким пишається – це салон краси, який відкрили разом із подругами.

Галина – майстер нігтьового сервісу.

“Займаюсь цим уже 6 років. І не зрозуміла, в який момент улюблене хобі стало улюбленою роботою”, – розповідає красуня.

Вважає, що тільки так і можна бути абсолютно щасливим: коли ти щиро любиш справу, якою займаєшся, ти можеш на ній зосередитись і докласти всіх зусиль, щоб стати кращим.

“Я обожнюю момент, коли гостя в салоні після слова «Закінчили» витягує руку і посміхається – це окупає все: і біль в спині від постійного сидіння в одному положенні, і нескінченні тренінги, коли треба встати серед ночі і їхати кудись в інше місто, бо там з самого ранку провідний майстер повинен навчити нової техніки, а потім, втомленою, але задоволеною, повертатись пізно вночі додому, щоб наступного дня застосовувати нові знання на практиці.

Мені здається, коли ти знайшов свою справу, займатись чимось іншим просто не вийде”.

У вільний час Галина старається ставати кращою, вивчає нові матеріали, опановує техніки манікюру. Але якою б не була заклопотаною і втомленою, завжди знаходить час для своїх донечок.

Старається виділяти час для догляду за собою. Все ж, коли піклуєшся про себе, робиш щось для себе, це виводить на новий рівень внутрішньої гармонії, вважає красуня.

“Тут мені невимовно пощастило з роботою – косметолог Олена Скорикова, з якою ми разом працюємо, справжня профі у своїй справі, і вона підібрала догляд, який ідеально підходить для моєї шкіри. Тому моїх 35 мені ніколи не дають”.

Поради для дівчат від Галини:

  • Пам’ятати, що краса починається з серця і душі, бо інакше не допоможе жодна косметика.
  • Байдуже, робиш ти манікюр сама чи в салоні, з покриттям чи без, руки повинні бути доглянутими. Це такий маркер, який показує, наскільки добре ти ставишся до себе і про себе піклуєшся. Адже в звичайному житті ти зазвичай не проводиш біля дзеркала цілий день, не бачиш свого обличчя, але завжди маєш перед очима свої руки.

Підбірка світлин з інстаграм-сторінки:




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер