<

Краща молодіжна практика України 2019 – проєкт молодіжного центру «Нові Крила» з Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:44 | 3.11.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

Проєкт молодіжно-ресурсного центру «Нові Крила» під назвою #своє_горнятко переміг як практика у сфері сталого розвитку та екології та визнаний Кращою молодіжною практикою України у 2019-му році. Три, уже втілені ними проєкти, потрапили до Каталогу кращих молодіжних практик України 2019.

Про це повідомив Павло Медина, автор проекту, керівник та засновник МРЦ «Нові Крила» у Нововолинську на сторінці у фейсбуці.

“Перемога показує визнання важливості кроків для збереження нашої планети. Ця перемога не лише команди Молодіжний центр “Нові крила”. Це визнання вкладу кожного партнера, кожної організації та кожного закладу, які підтримали проєкт. Зараз проєкт розвивається завдяки підтримці Фонд Родини Богдана Гаврилишина / Bohdan Hawrylyshyn Family Foundation, а також видозмінюється завдяки підтримці 350.org – Україна.

За місяць буде опубліковано Каталог кращих молодіжних практик України 2019, де буде ТРИ наших проєкти з 60-ти, які увійшли до каталогу. Приємно бачити роботу, яку ми втілили у каталогах 2017-го (де потрапили з двома проєктами і з одним перемогли) та у 2018-му з одним.

1)#своє_горнятко;

2)Парк V2.0 – проєкт об’єднав декілька ініціатив, які ми реалізували з різними партнерами. Один це відновлення одного з перших проєктів команди – “Віршована алея”. Втілили разом з програмою Active Citizens Ukraine. Інший це відновлення вільного простору в центральному парку – “Мистецький двір”, який втілили разом Будуємо Україну Разом – БУР.
Активно підтримала цей проєкт і Нововолинська міська рада.
Саме ці активності дали друге життя проєктам, які втілювала команда минулими роками.

3)САМ-САМP – один з перших наших авторських освітніх проєктів, який наповнений різноманітними спікерами та навичками, які ми пропонували молоді.

Кооперація творить змінити, які сприяють розвитку громадського суспільства, молоді та України!

Зберігаємо спокій та змінюймо країну!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок