<

Кращим учнем Волині визнаний учень Нововолинського ліцею-інтернату

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:22 | 24.05.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
3
/ 1 коментар

Кращим учнем Волині 2016 року визнаний учень 11-го класу Нововолинського ліцею-інтернату Богдан Козіброда. Він – чотириразовий абсолютний переможець Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії, кандидат збірної команди України для участі в Міжнародній олімпіаді з хімії.

Учора, 23 травня, під час вшанування обдарованих учнів краю і їх наставників він отримав відповідний диплом і подарунок, –інформує Волинська регіональна дирекція НТКУ.

20 волинських школярів, які досягли високих результатів на всеукраїнських олімпіадах і конкурсах, удостоєні разової стипендії голови обласної державної адміністрації. Стільки ж талановитих дітей отримали матеріальне заохочення від голови обласної ради.

За високі досягнення впродовж навчального року 52 кращих учні та 50 педагогів Волині відзначені грамотами управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації, а також грошовими винагородами. Кращими закладами області визнані Волинський ліцей-інтернат Волинської обласної ради, Луцька гімназія № 21 та школа-ліцей №1 Каменя-Каширського.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер