<

Кози на вулицях міста: Нововолинськ перетворюється на пасовище?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:47 | 9.06.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
32
/ коментарів 6

Не вперше нововолинці стикаються з козами, які розгулюють вулицями міста. Вже стало звичним бачити цих тварин прямо на тротуарах, біля супермаркетів та навчальних закладів. 9-го червня знову було зафіксовано вигул тварин на мікрорайоні Шахтарському, поблизу собору.

Нововолинців обурює той факт, що кози пасуться на дитячих майданчиках, заважають на проїжджій частині. Мешканець міста коментує:

“Тварини ледь не потрапили під колеса моєї автівки. Вони можуть спричинити небезпечну ситуацію на дорозі. З цією проблемою я стикаюся вже вчетверте!”.

Нагадуємо, що у квітні Ігор Крощук створив петицію щодо недопущення випасу свійських тварин (кіз) на території дитячих майданчиків в районі супермаркету “Рідний Край”. Для реалізації даного звернення не вистачило значної кількості голосів, адже є нововолинці, думка яких протилежна:

“А кози чим вам заважають? Вони що, смiтять? Ви ще заборонiть котам i собакам розгулювати містом. Поставте паркан, щоб тiльки дiти бавились, а дорослi не могли навiть заходити. Смiтять люди, a не тварини”, – такі коментарі з’являлися під публікацією про кіз на інтернет-виданні “БУГ”

Для тих, хто ще не зустрічав кіз на тротуарах та проїжджій частині, пропонуємо відео Руслана Влодарчика.

Одразу біля Свято-Духівського собору жителька міста вигулює кіз, запах там стоїть специфічний. Звісно, тварин можна тримати, проте пастися і гуляти вони мали б на приватній території, а не на вулицях міста, тим більше – не біля храму чи на проїжджій частині. Цими вулицями ходять і гості Нововолинська, який ще називають шахтарським. Отож містянам тільки й лишається мріяти про хороші дороги, дбайливих депутатів і щоб місто з шахтарського не став “козячим”.




коментарів: 6
  1. Кози людей не кусають так як зграї безпритульних собак на вулицях міста! З безпритульними собаками треба щось робити в першу чергу

  2. кози на вулицях величезна проблема!!!!!!!!!!!!!!!! а те, що пів міста вживає наркоту і продають цю біду майже у вільно-це звичайно таке…………

  3. Ті кози гадять на тротуарах,кидаються під автомобілі, а ще від них дуже неприємний запах.Ті тварини об’їдають всі клумби в окрузі, а їх хазяйка взагалі неадекватна( нецензурно лаїться на своїх заюнчиків ,що чути на пів мікрорайону). Козам не місце в центрі міста!!!

  4. Якось всерівно, що їх вигулюють містом, запах? гівно? це природа. А ось бидло пьяне або колене наркотичними засобами ось, це не природнє явище а зіпсований продукт якого треба ліквідувати!

  5. Собаки за розміром коней не заважають:-)я інколи з дітьми мушу обходити двори щоб дійти до магазину.всім байдуже куди вже я тільки не зверталась.а от про коней ціла стаття.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер