<

Корм для котика та рукавиці: за кріджки нововолинець 5 років проведе за ґратами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:22 | 23.06.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
851
/ Коментарі відсутні

Неодноразово судимий нововолинець, який обікрав два магазини, п’ять років проведе за ґратами.

Про це йдеться у вироку Нововолинського міського суду від 14-го червня.

Так, 2-го січня о 12:44 чоловік, перебуваючи в магазині «Продукти – 1114» ТОВ «АТБ-Маркет», що на проспекті Перемоги, 16А, у Нововолинську, намагався поцупити з полиць магазину дві пачечки кормів для котів: «Kitekat» та «Felix Fantastic», пачку кави «Lavazza Qualita Oro» та дві пачки масла селянського солодко-вершкового «Ферма» 73% на загальну суму 379 гривень. Однак спроба крадіжки нововолинцю не вдалася, оскільки, винісши викрадені речі за межі каси та прямуючи до виходу з магазину, був виявлений та зупинений працівниками охорони магазину.

Крім цього, 20-го січня о 09:19, перебуваючи у приміщенні торгової зали АЗС ТОВ «ОККО-ДРАЙВ», що у Нововолинську на вулиці Чехова, 2, викрав з прилавку шкіряні чоловічі рукавиці «Biretti M4-1» на суму 308 гривень.

Проти зловмисника порушили два кримінальні провадження: за ч. 2 ст. 15 – ч. 2 ст. 185 КК України (Закінчений замах на крадіжку, вчинений повторно) та за ч.2 ст.185 КК  України (Крадіжка, вчинена повторно).

У суді злодій свою вину визнав та розповів деталі крадіжок.

Так, за його словами, щодо корму для кота, то побачивши, що його вчинок помічений охоронцями, повернувся в зал й виклав товар назад, розклавши його на попереднє місце.

Що стосується іншої крадіжки, то рукавиці він забрав з полиці магазину, не розрахувавшись, і подарував товаришу. Також чоловік зазначив, що кошти за викрадені рукавиці торговому закладу повністю компенсував.

До слова, нововолинець вже був неодноразово судимий за аналогічні злочини й остання його судимість на момент вчинення крадіжок у магазинах, була не знята й не погашена.

Розглянувши усі матеріали справи, суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк п’ять років.

Також крадію доведеться сплатити в дохід держави 1471 гривню за проведення судових товарознавчих експертиз у кримінальному провадженні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер