<

Конфлікт у кафе «Базилік» в Нововолинську: коментар поліції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:13 | 2.01.2019 / Нововолинськ /
Перегляди
22
/ коментарів 14

1-го січня близько 20:00 у кафе «Базилік» виникла конфліктна ситуація за участю одного з відвідувачів. На місце інциденту викликали правоохоронців.

Як повідомляють в поліції, у кафе сталася сварка між чоловіком і дружиною. «БУГ» отримав коментар заступника начальника Нововолинського відділення поліції Сергія Галащука з приводу інциденту.

“Приїхав чоловік, який посварився зі своєю дружиною. Дружина його працює в “Базиліку”. Під час конфлікту (сімейного, тому що він конфліктував тільки зі своєю дружиною) розбив один бокал. При приїзді правоохоронців (під’їхали з охорони, ГРПП та резервної слідчо-оперативної групи) адміністратор повідомила, що ніяких претензій стосовно даного конфлікту ні до кого немає, оскільки за розбитий бокал гроші компенсувала дружина цього чоловіка, який конфліктував. З її слів було встановлено, що конфлікт був короткотривалим, тому громадський порядок не порушено. Шкода була погашена. Претензій вона ні до кого немає. Відео відмовилися надавати. Машин поліцейський ніхто не трощив. Коли конфліктуючий розвертався своїм авто, з необережності зачепив бордюр”, – інформує Сергій Галащук.

Відео телеканалу «СТН».




коментарів: 14
  1. Полiцяiв послухати, то Новiк то саме спокiйне та затишне мiсто на земнiй кулi.

  2. Яктак можна нагло брехати?конфлікт був не тільки з дружиною ( якщо це дружина), але і з відвідувачем, який був на святкуванні Дня народження, а склянка летіла у чужу жінку. Фу, аж бридко…поліція, якщо вас ще так можна назвати, можливо вистачить покривати бандюків,забули свої обов’язки? накінець, маєте теж дітей,не боїтесь за них?

  3. Ах! Яке “чарівне містечко”! Тепле, ласкаве і затишне. Блакитна мрія голови ВОДА О.Савченка і міського голови Нововолинська. Слава!

  4. Був свідком цієї подїї все було зовсім по іншому. Короткотривало??? Це тривало близько 40хв. Усі гості були перелякані. Поліція і Арсенал просто дивились і нічого не робили, навіть не спробували, гості вставали та йшли з закладу. Інцидент був не тільки з дружиною, а як мінімум ще з одним чоловіком який просто святкував якусь подію, жінкою в яку кинутий був бокал. А також усі присутні які були принижені та залякані. Наша поліція може тільки показувати яка вона крута коли зупиняють на дорозі дітей без прав, а коли ситуація якась серйозніша то навіть не можуть слова сказати. Чи самі бояться чи що?
    Шкода що на це немає ніякої управи.

  5. Так,поліцейську машину ніхто не трощив, а наїхали задом на машину АРСЕНАЛ це було дуже добре видно.І відразу після цього швиденько поїхали. Потім прибігли хлопці з АРСЕНАЛУ і фотографували на телефон всі пошкодження. І до речі не могли завести машину і тому довелося їх штовхати. Одним словом “НАША ПОЛІЦІЯ НАС БЕРЕЖЕ”. СОРОМНО за нашу поліцію і за наше місто.

  6. Може той бакал сам просто впав і міліція з охороною приїхали перевірити з якої висоти він впав щоб зафіксувати правопорушення.але так як бакал розбився то справа закрита.

  7. Базиліки у Луцьку це звичайні ригаловкі стали!!!!!нововолинськ не виключення

  8. ох і підпортив свою репутацію “Базилік”!!!!!!!!!!!!!!!!!! тепер 100 разів подумаю, чи йти самому і вести своїх дітей в такий заклад, де адміністрація не турбується про безпеку своїх відвідувачів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер