<

Конфлікт між водіями та гірниками на “Ягодині”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:03 | 29.10.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарів 20

Акція, що відбулася 27-го жовтня біля митного посту “Ягодин”, показала: ціна шахтарської праці настільки велика, що вугільники готові відстоювати зароблене з кулаками.

Біля митного пункту ледь не дійшло до сутичок. Знервовані простоюванням в черзі водії залишали салони вантажівок і лаялися з гірниками. Протестуючі говорили на підвищених тонах іноді шофери та шахтарі ледь не кидалися один на одного.

Також трапився інцидент з водієм вантажівки, який виїхав на пішохідний перехід, не дивлячись, що по ньому рухалися люди. До протестуючих ніхто з посадових осіб, крім помічника нардепа Гузя Андрія Бокоча, так і не прибув.




коментарів: 20
  1. оборзіли шахтарики, дограються! Чого прокуратура та СБУ не реагують на протиправні дії з незаконного перекриття держкордону?

    • А невиплата заробленого не злочин?! А контрабанда, яку більшості везе для того щоб прокормити свої сім’ї – не злочин? Також злочин на який закривають очі…Нікому не давали права обзивати шахтарів, усіх шахтарів!!! Вони також “вибивають” зароблене, щоб прокормити свої сім’ї! Ми маємо те що маємо, бо народ у нас гнилий. І виноваті у своїх бідах самі. Тільки й вміємо, що обливати брудом, готові один-одному глотки перегризти, бо незручночті їм створили. Потрібно об’єднуватися у своїх бідах і входити в положення інших. І те, що бандити довели до зубожіння шахти, люди не винуваті. А на рахунок збитковості, чомусь на шахтах наживаються усі, тільки не працівники.

      • Треба шахти закрити, бо то корупційні дири. вугілля немає, начальство краде, шахтарі бьють байдики та ортримують з.П нізащо!

      • На відміну від шахтарів контрабандисти не заважають іншим! А може нехай і вони почнуть бастувати,щоб нормою було 3 блоки,а не тільки 2 пачки???
        Просто своїми діями шахтарі тільки озлоблюють народ до себе!
        І коли я спішу по справам ті падли не дають проїхати!І коли їм пояснюєш,що ти не можеш чекати доки у них страйк не закінчаться,то у результаті бачиш байдужість.Їм по барабану на твої проблеми!
        Так чому і нам не по барабану на ваші??
        НЕХАЙ ЗАКРИЮТЬ ТІ ШАХТИ!! А та шахтарська п’янота займеться роботою!

  2. Гірник ,як ,ти можеш так підписуватись , я даже не знаю як тебе можна назвати .В нас місто шахтарське, наші батьки і діди працювали на шахтах і шахтарську працю завжди поважали .І ці люди не винні ,що вугільну промисловість хочуть угробити .Ви хоч один задумався , хто пише шахти закрити, як Україна буде без вугілля,кому вигідно знищити вугільну промисловість.Треба совість мати і поважати шахтарську працю і шахтарів а перекривають дороги щоб прокормити свої сім’ї .А ви їздите якого милого в Польщу сигарети возите, контрабандой займаєтесь податків в державу не платите ,то морди свої не відкирвайте.А як що шахти закриють і всі почнуть їздити на перекидку сигарет ви стільки грошиків отримувати фіг будете.А СБУ треба на тебе щоб язик тобі укоротили.

    • Все правильно-діди, батьки і ми саме ПРАЦЮВАЛИ та видобували мільйони тонн, а зараз півтори нововолинськи “шахти” скільки дають? Майже нічого? А в того “майже нічого” яка зольність? Так от, на Бужанці зольність зашкалює під 60%!!!! Ту нікому не потрібну масу можна назвати вугіллям, шановна дописувачка?Чи глиною? Високу ж зарплату держава шахтарям дає, хоч і невчасно з затримкою, але ні за що. А про голодування- то гляньте які пуза мають протестувальники. До слова, більшість шахтарів, також возить контрабас, у вільний час.

      • коли прийде европа і митницю ліквідують – от тоді посміемося ! нема митниці – нема контрабасу ! скоріше б до европи…

  3. Рвіть глотки, баранчики!!!!!!!!!! А хтось ЗВЕРху тішиться і потирає долоні……ЛЮДИ, ДИВІТЬСЯ В КОРІНЬ ЗЛА! НЕ будьте тупими баранами!

  4. Ви ще підіть під лікарню страйкувати.Цирк якийсь , ті шахти всі збиткові позакривали б швидше,й так все вугілля покупне.

  5. Залишилося їм ще дорогу за другою шахтою перекрити…
    А загалом то треба хоч раз цих недошахтьорів покарати за перекриття доріг загального значення.

  6. Той хто хоч раз опускався в шахту ніколи не обізве шахтаря ледарем!
    Возити цигарки може любий, чи то шахтар, чи вчитель, чи ще хто, а в шахті, де обкрадене обладнання, де валиться все на голову, і постійно вода не полізе будь хто!
    Шахти тримаються на плечах тих шахтарів що лишилися.Потрібно просто поважати працю людей, неважливо яких професій!

  7. Барани ви, шахтарi потрiбн1,щоб у ваших оселях тепло було. А як закриють шахти, роботи не буде,то пiздец Новику буде,алкогол1зм 1 наркоман1я,згно1ть м1сто!!почнеться грабiж, беззаконня, I не буде н1 п1дприемцiв нi машин на ярких ви до Подьщi йiздити.

    • Небаране, а скільки вугілля і якої якості дають ці шахти? А скільки держава вкладає на утримання копалень, виплату заробітку і ін.? Можливо доцільніше використовувати альтернативні джерела енергії? Чи й далі жити за принципом діди-батьки шахтарі, то й нам мусово? А перекриття траси – це взагалі ідіотизм : “нам погано – зробимо й вам недобре” Навколо міськвиконкому походіть! Успіхів вам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок