<

Компенсації для гірників скасовано

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:56 | 26.01.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
11
/ коментарі 4

З 1 січня 2015 року набув чинності Закон України “Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність деяких законодавчих актів України” від 28 грудня 2014 року № 76-VIII, який передбачає зміни до Гірничого Закону України. Зокрема, п. 23 Закону внесено зміни до сатті 43 та 48.

Частину дев’яту статті 43 викладено в такій редакції: “Працівники гірничих підприємств, які проживають у будинках, що мають центральне опалення, забезпечуються субсидією на оплату житлово-комунальних послуг у порядку та розмірах, встановлених Кабінетом Міністрів України, – повідомляє сайт Нововолинської міської ради.

Частини п’яту — восьму статті 48 замінено наступною частиною: “Після ліквідації або консервації гірничого підприємства надається субсидія на придбання твердого палива або на оплату житлово-комунальних послуг у порядку та розмірах, встановлених Кабінетом Міністрів України.

Відповідно до вищезазначеної норми Закону надання компенсації особам, які мають право на безоплатне отримання вугілля на побутові потреби, але проживають у будинках з центральним опаленням, припинено з1 січня 2015 року.

Відтепер, особи, які отримували компенсації за оплату електроенергії, природного газу та центрального опалення житла згідно із статтями 43 і 48 Гірничого Закону України, для визначення права на призначення субсидії на оплату житлово-комунальних послуг можуть звернутись до управління праці та соціального захисту населення Нововолинського міськвиконкому (бульвар Шевченка, 7, каб. 102).

Консультації надаються за телефоном30107.

Додатково повідомляємо, що прийом квитанцій за 2014 рік (за оплату житлово-комунальних послуг) буде здійснюватись по 17 лютого 2015 року в каб. 312, ІІІ поверх, тел. 40341.




коментарів: 4
  1. Абсурдні? Феєрично, дівчинко!
    Видно – ти не отримувала їх і голосувала за Ярему

  2. Та давайте вже перестріляйте тих шахтарів, щоб ніхто не мучився.
    З таким начальством в ДП ВВ…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер