<

Компанія Біомаса розпочала роботу по дослідженню системи теплопостачання міста Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:04 | 7.10.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Компанія Біомаса розпочала роботу по дослідженню системи теплопостачання міста Нововолинська для розробки технікоекономічного обгрунтування альтернативного заходу проекту «Перший крок для переходу на використання відновлюваних джерел енергії у місті Нововолинську».

Спеціалісти Біомаси повинні визначити три найбільш економічно доцільні варіанти, один із яких у майбутньому буде реалізований у місті. Були проведені робочі наради за участю заступників Міського голови Володимира Рожелюка, Олександра Громика, начальника управління економічної політики та інвестицій Василя Мигаса. Після цього відбулася зустріч у «Нововолинськтеплокомуененерго, де експерти мали змогу більш детально ознайомитися із поточною ситуацією теплопостачання міста. Анатолій Гаврилюк, директор підприємства, висловив свою позицію щодо можливих енергоефективних заходів та проблемних об’єктів, які найбільше потребують їх впровадження.

По закінченню було оглянуто котельню на 15 мікрорайоні, що потребує заміни частини теплових мереж на попередньо ізольовані та заміни мережевих насосів для економії електроенергії. Ще одним із варіантів є встановлення котлів на біомасі для економії природного газу та зменшення емісії CO2 в атмосферу. Робота з визначення найбільш оптимального варіанту буде проводитися Компанією Біомаса протягом місяця.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця