<

Команду до міськради Нововолинська від «Голосу» формуватиме Павло Медина

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:32 | 8.08.2020 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
21
/ Коментарі відсутні

Нововолинський активіст Павло Медина спільно з політичною партією «Голос» починає формувати команду в місті, яка піде на вибори до Нововолинської міської ради.

Павло Медина заявив про свій намір балотуватися у депутати нововолинської мерії і наразі шукає однодумців, які так само прагнуть змін, і готові разом працювати над їх реалізацією. Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці.

“Ти змінюєш місто – або воно змінює тебе”, – так пояснив своє рішення активіст.

Медина зазначив, що Нововолинськ – молоде місто, саме тому має бачити в молодих людях не майбутнє, а сьогодення.

“Молоді люди повинні мати можливість впливати на політичні рішення – не лише як дорадчі органи форматів молодіжних ради, а як повноцінні учасники усіх процесів.

Молодь завжди була, є і буде рушієм змін, є тими хто приносить нове бачення та сенси. У нас є багато амбіційних, творчих, цілеспрямованих людей, що розвивають себе та громаду на різних рівнях. Зараз саме час брати на себе відповідальність і творити те місто з якого не хочеться їхати, те про яке не соромно казати “Я з Нововолинська”, – йдеться в дописі Медини.

Активіст зауважив, що Нововолинськ має тисячі викликів. І може стати доступнішим, безпечнішим і відкритішим. Аби зробити його дійсно таким, він запрошує усіх охочих у свою команду.

Нагадаємо, кілька років тому Павло Медина організував і відкрив у Нововолинську молодіжний ресурсний центр “Нові крила”, діяльність якого увійшла до 10 кращих практик Молодіжної роботи в Україні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер