<

Команда з Нововолинська перемогла у фіналі чемпіонату Волині з футзалу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:24 | 18.09.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
736
/ Коментарі відсутні

У Луцьку в обласній дитячо-юнацькій спортивній школі відбувся перший матч фіналу чемпіонату Волині з футзалу. Глядачі на трибунах першого матчу фіналу Суперліги «Надія» – «ТТІ» (Нововолинськ) стали свідками справжнісінького дива.

Асоціація футзалу Волині вирішила дограти попередній сезон, тому на майданчиках Волинської ОДЮСШ та спорткомплексу ВНУ минулого тижня у півфіналах зійшлися команди з різних ліг. 17-го вересня відбулися перші матчі фіналу. Про це повідомляють Волинські новини.

А ось перший матч фіналу «суперки» подарував присутнім на трибунах вболівальникам неабиякі емоції. У фіналі між собою зійшлися «Надія» з Львівщини та нововолинська команда «ТТІ». На папері беззаперечним фаворитом була «Надія». Власне, перший тайм це і продемонстрував.

Рахунок у матчі все ж відкрили нововолинці, але «Надія» не лише швидко зрівняла рахунок, а й вийшла вперед. До кінця тайму «Надія» ще двічі розписалася у воротах «ТТІ», особливо красивим був третій гол, коли гравець команди з Львівщини черпачком перекинув воротаря. Тож після першого тайму на табло висвічувалося 4:1.

Здавалося б, гра закінчена, але другий тайм перевернув все на з ніг на голову. На початку другої половини волиняни відіграли один гол. «Надія» одразу ж зреагувала та випустила п’ятого польового, очевидно, щоб дотиснути «ТТІ» остаточно.

Але ця тактика спрацювала зовсім не на їхню користь, адже нововолинці, скориставшись відсутністю у воротах кіпера, забили з власної половини поля, скоротивши відставання до мінімуму – 4:3.

Психологічна перевага була явно на стороні «ТТІ» і невдовзі вони зрівняли рахунок, забивши з гострого кута. Зрівнявши рахунок, нововолинці і так створили диво, але на цьому вони не зупинилися, зумівши забити і переможний м’яч, розстрілявши воротаря «Надії» наприкінці гри.

Тож фінальний рахунок 5:4 на користь «ТТІ», і цей результат зберігає інтригу, хто ж саме стане переможцем Суперліги Волині.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер