<

Команда Молодіжного центру «Нові крила» запускає медіа-студію «Projector_nv» у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:13 | 23.01.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
19
/ Коментарі відсутні

Команда Молодіжний центр «Нові крила» хоче, щоб кожен охочий розвивав себе у сфері створення україномовного медіа-продукту та мав можливість це робити у Нововолинську.

Про це повідомив Павло Медина у фейсбуці.

“Починаємо ІІ сезон Кращої молодіжної практики України 2020, #PRO100KNYG та готуємо ще ДВА нових проєкти. Ти теж можеш творити свої проєкти разом з нами, або ж стати частиною тих, що готуємо ми. Це варте твоєї підписки на наш канал (підписуйся на наш канал і будь в курсі останніх змін та новинок, саме твоїх можливостей уже сьогодні).

Хочеш допомогти ресурсно? Донать (інвестуй) будь-яку комфортну суму на карту 5168 7427 1276 7155. Хочеш допомогти порадами чи ідеями? То пиши мені або на наші сторінки у соцмережах”, – йдеться у дописі.

Команд дякує тим, хто уже підтримав цей проєкт, а саме: програмі БУР.Lab від Будуємо Україну Разом – БУР та Львівська освітня фундація, EU4Youth Alumni Network та нашим соціальним інвесторам. Уже зовсім скоро на них чекає захист двох проєктів, в яких ви зможете проголосувати і підтримати команду.

Це дозволить більш ресурсно забезпечити студію та запустити освітню складову з майстер-класами запрошених експертів.

Вони дозволять створити у Нововолинську 5 стінописів з творами українських дисидентів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер