<

Команда Ігоря Гузя розробляє концепцію рекреаційної зони Нововолинського озера

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:36 | 14.08.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
11
/ коментарі 4

Збільшення паркомісць, освітлені доріжки, комфортна та безпечна пляжна зона, а ще нові дитячі містечка – це все і не тільки має стати реальністю рекреаційної зони біля Нововолинського озера.

Про це під час прямої трансляції на фейсбуці повідомив народний депутат України Ігор Гузь, – передає Нововолинський інформаційний портал.

За словами парламентаря, його команда “За майбутнє” спільно з активними нововолинцями наразі розробляє концепцію облаштування великої рекреаційної зони Нововолинського озера. 

“Те, що зараз ми бачимо біля озера, скажу чесно, це радянський “совок”. Це потребує кардинальних змін”, – наголосив Ігор Гузь.

Нардер розповів, що за новою концепцією біля озера однозначно буде збільшено паркомісця, встановлене освітлення та лавочки, облагороджена пляжна зона зі зручним спуском до озера, а також з біговою доріжкою. Сучасна рятувальна станцію, збільшення кількості спортивних локацій – волейбольна, баскетбольна зони, тенісні та шахматові столи, – а також нові дитячі містечка, доступні для усіх, та ще багато іншого – це все має стати реальним для нововолинських відпочивальників.  

“Ми свідомі того, що це буде вартувати великих коштів. Але наша команда і не обіцяє зробити вже і зараз. Це і нереально. Але ми кажемо, що у випадку нашої перемоги, поетапно, протягом 3 років ми можемо втілити це у життя”, – наголосив Ігор Гузь. 

На завершення кандидат у мери Нововолинська Борис Карпус додав: 

“Впевнений, що це місце стане культовим для місцевих мешканців. Це озеро має стати прикладом рекреаційної зони не лише для нововолинців, а й для всіх навколишніх територій”. 




коментарів: 4
  1. Так Віктор Борисович вже один раз з Коптюком за один мільйон (уявіть 1 млн. грн. при курсі $ 8.00 грн.) зробили рекреаційну зону Нововолинського озера. Не враховуючи що спортивні площадки Коптюку оплачувались додатково.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер