<

Команда гандболістів з Нововолинська та Горохова здобули бронзові медалі чемпіонату України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:01 | 26.03.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Ми вже повідомляли про те, що збірна нашої області, складена з гравців Нововолинська та Горохова, посіла четверте місце на чемпіонаті України серед юнаків 2000-го року народження.

А от буквально сьогодні, 26 березня, півгодини тому закінчила свої виступи збірна Волині 1998-99 роківнародження, яка сформована на базі вихованцівОДЮСШ, що в Луцьку.

Як розповів «ВолиньСпорту» головний тренер лучан Ростислав Ланевич, команда їхала на фінальний тур із певними кадровими проблемами, одначе все одно хлопці були вперто націлені на п’єдестал пошани.

Здобувши максимум очок у зустрічах туру із суперниками, що були нижче в турнірній таблиці, та поступившись чемпіону із Запоріжжя, волиняни оформили бронзові медалі чемпіонату України.

Трійка призерів має такий вигляд:

«ЗТР», Запоріжжя,

Київський спортивний ліцей-інтернат,

Волинська область.

Разом із командною бронзою, двоє гравців із Волині  стали кращими в Україні на своїх позиціях. Так, кращим лівим крайнім визнано Дмитра Порву, а кращим лівим напівсереднім – Андрія Чікіню.

«ВолиньSport» вітає увесь тренерський штаб та гравців із черговим титулом та бажає наснаги й надалі здобувати для Волині гандбольну славу!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер