<

Колектив шахти №9 «Нововолинська» відмовився спускатися у копальню та висловив недовіру новому директору

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:12 | 12.09.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
12006
/ коментарів 10

12-го вересня новопризначеному директору шахти №9 «Нововолинська» Сергію Троцько колектив висловив недовіру та відмовилися з ним працювати.

243 гірники підписалися під заявою про недовіру, яку передадуть міністру енергетики Герману Галущенко та директору департаменту вугільної промисловості Андрію Синюку.

Нагадаємо, 5-го вересня міністерство призначило в.о. директора копальні Сергія Троцька. 9-го вересня він з «тітушками» та юристом приїхав на підприємство, шахтарі розповіли, новопризначений директор увірвався до кабінету керівника копальні Володимира Юрківа та викрав документацію і ноутбук.

За словами колективу, вночі 12-го вересня Троцько намагався потрапити в адміністративну будівлю підприємства, цьому завадили шахтарі, також «тітушки» заблокували в’їзд на шахту, який розблокувала поліція та працівники копальні.

Як зазначив колектив, вранці новий директор знову намагався виламати двері адмінбудівлі. Гірники відмовилися спускатися у вибій через наміри міністерства нав’язати нового керівника. Вони висловили йому недовіру і вимагають скасувати рішення про призначення Сергій Троцька.

Нагадаємо, Троцько родом з Соснівки Львівської області, там 17 років працював на шахті «Надія».

Читайте також:

29-го липня на шахту №9 призначили нового в.о директора Віктора Геращенка з Донбасу. Колектив копальні не пустив його на територію, згодом наказ про його призначання міністерство скасувало.




коментарів: 10
  1. Чудово! Не хочуть працювати, всіх на підмогу ЗСУ! Совість би мали. Чому не відкриті кримінальні справи, чи для тих позорних шахтарів закони не писані?! Позорять професію Шахтар!Військовий стан, законом заборонені страйки, збори і т.д. Державна шахта, а не шарашкина контора! Прям державу «засипали вугіллям», що всі директори їм не такі! Вперед на передову, захищати свої родини, свою землю! Працювати всерівно не хочете! І не стидно в військовий час таке вичворяти! Юрківські кишенькові шавки! Фу! Де СБУ?

    • Шахтарі ніколи не відмовлялися, і не відмовляються захищати батьківщину, що і роблять наших 50 героїв вже на передовій, 2 з яких вже загинули (Царство Їм Небесне) + 70 чоловік викликають для уточнення даних та проходження медкомісії. Так що ти “гена” не лякай нас Шахтарів війною чи важкою працею… І не вказуй що нам робити, розберемося і без твоїх порад.
      Але коли на шахту вривається чмо в ролі троцька, з тітушками, з злочинною адвокатурою, то тут “гена” чи може паша, чи тосік, чи ратиця, вже діло принципу. Ми стали краще працювати без вашого хазяїна венгріна. Так що про совість подумай ти. Гена!

  2. Молодці хлопці, відстоюйте свої права,а ти шавка Вєнгрінська ,Євненій,продажна рот заткни ватою ,таких як ти давно пора на передову.Тримайтеся хлопці правда за вами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця