<

Хворого на коронавірус водія «швидкої» з Нововолинська перевезли у Волинську обласну лікарню через легеневу недостатність

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:03 | 14.04.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
27
/ Коментарі відсутні

Директор КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» повідомив, що захворілого на коронавірус водія швидкої допомоги з Нововолинська, 13-го квітня перевезли у Волинську обласну клінічну лікарню через легеневу недостатність, яка почала розвиватись.

Про це повідомляють Волинські Новини.

Батько захворілого на коронавірус водія «швидкої» був першим хворим на COVID-19 (з летальним випадком) у Нововолинську.

Директор КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Володимир Шмаль зазначив, що водія з Нововолинська госпіталізували в п’ятницю, а 13 квітня перевезли у Волинську обласну клінічну лікарню через легеневу недостатність, яка почала розвиватись. Батько хворого був також заражений коронавірусом, він помер у Волинській обласній інфекційній лікарні 11 квітня.

Нагадаємо, 8-го квітня у фейсбуці повіломили про перший випадок коронавірусу в Нововолинську. Офіційні коментарі міська влада надала наступного дня. Розповіли, що хворий лежав у терапії НЦМЛ та реанімації, де його підключили до апарату штучної вентиляції легень.

10-го квітня COVID-19 виявили у двох членів сім’ї першого захворілого на коронавірус у Нововолинську.

Коронавірус виявили у ще одного водія з Старовижівського району, який тісно контактував з померлим від коронавірусу колегою

Позитивний результат на коронавірус показав тест ще одного водія швидкої зі Старовижівського району та його матері. Відомо, що чоловік тісно спілкувався зі своїм колегою – теж водієм швидкої, який помер 3 квітня, адже разом вони ремонтували автомобіль.

«13 квітня нашими бригадами в Боголюби доставили трьох хворих. Для перевезення задіяли бригади з Луцька, Володимир-Волинська і Нововолинська. Один пацієнт був у тяжкому стані і перебував на штучній вентиляції легенів», – зазначив Володимир Шмаль.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер