<

Хуліганство та крадіжки: ряд злочинів у Нововолинську не вдалося розкрити, суд виніс ухвали про закриття проваджень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:21 | 2.04.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
6
/ 1 коментар

Нововолинський міський суд виніс кілька ухвал про закриття проваджень в кримінальних справах, бо встановити осіб, котрі скоїли злочини, слідству не вдалося.

Ухвали опубліковані в Єдиному державному реєстрі судових рішень 30-го березня.

Прокурори звернулися до суду з клопотанням про закриття кримінальних провадженнь, внесених у ЄРДР у 2013-2014 роках.

Невідома особа викрала портмане з 14 000 гривень в чоловіка напідпитку

21 січня 2020 року начальник Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури звернувся до суду з клопотанням, в якому просить закрити кримінальне провадження від 6 травня 2013 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 КК України, на підставі п.3-1 ч.1 ст.284 КПК України, у зв’язку із невстановленням особи, яка вчинила кримінальне правопорушення та закінченням строків давності притягнення до кримінальної відповідальності.

Клопотання обгрунтовує тим, що вночі 6 травня 2013 року невідома особа поблизу будинку 4 по вулиці, скориставшись безпорадним станом чоловіка, який перебував в стані алкогольного сп’яніння, викрала в останнього портмоне чорного кольору. Там знаходились грошові кошти в сумі 14 000 гривень, документи, мобільний телефон Нокіа 112.

За результатами проведення досудового розслідування проведено ряд слідчих дій та оперативно-розшукових заходів, проте встановити причетну до вчинення вказаного злочину особу не вдалося. Суд задовольнив клопотання закрити справу.

Невідома особа викрала гроші з автомобіля “Volkswagen LT46”

17 січня 2020 року начальник Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури звернувся до суду з клопотанням, в якому просить закрити кримінальне провадження від 4 жовтня 2013 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 КК України, на підставі п.3-1 ч.1 ст.284 КПК України, у зв’язку із невстановленням особи, яка вчинила кримінальне правопорушення та закінченням строків давності притягнення до кримінальної відповідальності.

Клопотання обгрунтовує тим, що близько 12:00 4 жовтня 2013 року невстановлена особа шляхом вільного доступу із автомобіля “Volkswagen LT46”, який знаходився поблизу будинку 40 по бульвару Шевченка, викрала чоловічу сумку, де знаходилися гроші в сумі 3000 грн. та посвідчення водія.

Досудовим розслідуванням проведено ряд слідчих дій та оперативно-розшукових заходів, проте встановити особу причетну до вчинення вказаного злочину не вдалося. Суд задовольнив клопотання закрити справу.

Невстановлена особа викрала деталі верхньої будови колії РБУ та колії перегону станції Іваничі Шахта №1 НВ

23 січня 2020 року начальник Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури Троцюк М.Й. звернувся до суду з клопотанням, в якому просить закрити кримінальне провадження від 22 листопада 2013 року за ч.1 ст.185 КК України, на підставі п.3-1 ч.1 ст.284 КПК України, у зв’язку із невстановленням особи, яка вчинила кримінальне правопорушення та закінченням строків давності притягнення до кримінальної відповідальності.

Клопотання обгрунтовує тим, що 20 та 21 листопада 2013 року невстановлена особа викрала деталі верхньої будови колії РБУ – підкладки Д-50-114 шт., костилі -570 шт., всього на суму 11 036,25 грн. та з колії перегону ст. Іваничі Шахта №1 НВ підкладки Д30-60 шт., костилі 300 шт., всього на суму 5806,78 грн., що належать ВП “Волиньвантажтранс”, завдавши юридичній особі майнової шкоди на суму 16843,03 грн.

Досудовим розслідуванням проведено ряд слідчих дій та оперативно-розшукових заходів, проте встановити особу причетну до вчинення вказаного злочину не вдалося. Клопотання суд задовільнив.

Невідома особа із незачиненого автомобіля «Газель» викрала сумку

21 січня 2020 року начальник Нововолинського відділу Володимир-Волинськоїмісцевої прокуратури звернувся до суду з клопотанням, в якому просить закрити кримінальне провадження від 28 листопада 2013 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 КК України, на підставі п.3-1 ч.1 ст.284 КПК України, у зв’язку із невстановленням особи, яка вчинила кримінальне правопорушення та закінченням строків давності притягнення до кримінальної відповідальності.

Клопотання обгрунтовує тим, що близько 14:28 листопада 2013 року, невідома особа, скориставшись тим, що передні двері в автомобілі “Газель”, який знаходився поблизу будинку №21 по бульвару Шевченка на замок не зачинені, викрала сумку.

В ній були: мобільний телефон SAMSUNG-DUOS, фотоапарат Олімпус, паспорт громадянина України, ідентифікаційний номер, посвідчення водія, банківські, кошти в сумі 883 грн. Загальна майнова шкода – 2223 грн.

Досудовим розслідуванням проведено ряд слідчих дій та оперативно-розшукових заходів, проте встановити причетну до вчинення вказаного злочину особу не вдалося. Клопотання суд задовільнив.

Невідома особа викрала з автомобіля «Сітроен-Джампер» магнітолу

21 січня 2020 року прокурор Нововолинського відділу Володимир-Волинськоїмісцевої прокуратури Левчук О.П. звернулася до суду з клопотанням, в якому просить закрити кримінальне провадження від 12 жовтня 2014 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 КК України, на підставі п.3-1 ч.1 ст.284 КПК України, у з’язку із невстановленням особи, яка вчинила кримінальне правопорушення та закінченням строків давності притягнення до кримінальної відповідальності.

Клопотання обгрунтовує тим, що 12 жовтня 2014 року до Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області надійшла заява, в якій повідомлялося про те, що невідома особа шляхом пошкодження замків, викрала з автомобіля “Сітроен-Джампер”, який знаходився поблизу будинку №33, що на мікрорайоні Шахтарському, магнітолу та форму, чим завдала матеріальну шкоду потерпілому на суму 35 000 грн.

Досудовим розслідуванням проведено ряд слідчих дій та оперативно-розшукових заходів, проте встановити особу причетну до вчинення вказаного злочину не вдалося. Клопотання суд задовільнив.

Невстановлена група осіб побила чоловіка

17 січня 2020 року прокурор Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури Левчук О.П. звернувся до суду з клопотанням, в якому просить закрити кримінальне провадження від 6 листопада 2014 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.296 КК України, на підставі п.3-1 ч.1 ст.284 КПК України, у з’язку із невстановленням особи, яка вчинила кримінальне правопорушення та закінченням строків давності притягнення до кримінальної відповідальності.

Клопотання обгрунтовує тим, що вночі 2 лютого 2014 року, поблизу приміщення готелю “Сіс”, невстановлена досудовим розслідуванням група осіб, безпричинн чіплялася до громадянина із нанесенням ударів кулаками рук в обличчя потерпілого. В результаті чого на тілі потерпілого утворилися тілесні ушкодження: забиття м’яких тканин у вигляді припухлості в лівій лобно-скроневій ділянці, гематоми повік очей, забитої рани на верхній губі, струсу головного мозку.

Досудовим розслідуванням проведено ряд слідчих дій та оперативно-розшукових заходів, проте встановити особу причетну до вчинення вказаного злочину не вдалося. Клопотання суд задовільнив.

Невстановлена особа вкрала автомобільні диски, напівосі та металеві профілі

21 січня 2020 року начальник Нововолинського відділу Володимир-Волинськоїмісцевої прокуратуриДанилюк О.В. звернувся до суду з клопотанням, в якому просить закрити кримінальне провадження від 17 грудня 2014 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 КК України, на підставі п.3-1 ч.1 ст.284 КПК України, у зв’язку із невстановленням особи, яка вчинила кримінальне правопорушення та закінченням строків давності притягнення до кримінальної відповідальності.

Клопотання обгрунтовує тим, що в період часу із 10 грудня 2014 року по 16 грудня 2014 року, невстановлена досудовим слідством особа, шляхом вільного доступу, на подвір’ї викрала два автомобільні диски до автомобіля ЗИЛ вартістю 1000 гривень за одну штуку; 4 металевих профілі довжиною шість метрів вартістю 60 грн. за одну штуку, дві напівосі до автомобіля ЗИЛ вартістю 800 грн. за одну штуку, чим спричинила потерпілому майнову шкоду на загальну суму 6000 грн.

За результатами проведення досудового розслідування проведено ряд слідчих дій та оперативно-розшукових заходів, проте встановити причетну до вчинення вказаного злочину особу не вдалося. Клопотання суд задовільнив.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа