<

Хто відповідатиме: батьки, які не слідкують за дітьми, чи влада, яка не створює майданчики – нововолинці стурбовані іграми біля АТБ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:38 | 4.08.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарі 4

Після ДТП, яка трапилася у Нововолинську на 15-му мікрорайоні біля супермаркету «АТБ», люди стурбовані дозвіллям дітей. Хто буде сидіти у в’язниці, якщо трапиться біда з дитиною, яка виїхала самокатом під колеса автівки? Таке запитання ставить одна із нововолинянок, яка побажала залишитися інкогніто.

БУГу надіслали відео, як діти граються на самокатах поблизу магазину. Ця ділянка є небезпечною, адже тут постійний рух автомобілів: машини заїжджають на парковку АТБ, до рампи торгового закладу та у придворову територію.

«29-го липня трапилась аварія за участі інкасаторської машини, хлопчик в реанімації. 1-го серпня хлопчаки 10-13 років надалі катаються на тому місці на самокатах. Мало того, вони тепер виїжджають ними на проїжджу частину. Хто буде сидіти у в’язниці, якщо детально постраждає дитина, яка виїхала самокатом під колеса автівки? Батьки, які не слідкують за дітьми чи влада, яка не створює дитячі майданчики?», -пише мешканка Нововолинська.

Жінка додає, що про цю історію з участю хлопчика діти знають, а на зауваження абсолютно ніяк не реагують.

Інші мешканці Нововолинська вважають, що дітям ніде гратися.

“За 30 років кермування містом влада Нововолинська не спромоглася подбати про те, аби зробити щось для дозвілля дітей”, – вважає громадський активіст Микола Лукашук.

Нагадаємо, 22-го червня працівники Нововолинської міської ради викликали поліцію до дітей, які проводили дозвілля біля адмінбудівлі. Вказавши, що вони заважають їм працювати.

“Не маючи іншого виходу, катаємося на самокатах та велосипедах біля міської ради”, – розповідали діти.




коментарів: 4
  1. Як то хто , батьки роблять дітей а не влада, то ж і мусять за ними наглядати

  2. Батьки роблять дітей, платять владі податки, щоб влада створювала умови для виховання дітей, а не землю розпродала дружбанам, а податки розікрала. В том ж таки Володимирі, зону відпочинку на річці Риловиця зробили, та й якби не було б і Гузь дещо посприяв. А в Нововолинську, чим і кому може посприяти? Сапожнікову в розкраданні місцевого бюджету та землі.

  3. sahsdmark , напевно, не має дітей. Ніхто не задавався питанням, що майданчик біля АТБ – це єдине місце з нормальним покриттям на усьому 15му, на якому можна поганяти на тому ж самокаті та велику?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Квітня, Середа
16 Квітня, Вівторок