<

Хто припинить свавілля на дачному масиві «Прикордонник», – ініціативна група садівничого товариства

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:43 | 24.07.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
134
/ Коментарі відсутні

Члени садівничого товариства «Прикордонник», що розташоване на території села Литовеж, біля річки Західний Буг, скаржаться на беззаконня, яке відбувається протягом трьох років. Ініціативна група зазначає, що припинити свавілля місцева влада не може і не хоче (зареєстроване товариство в Нововолинську).

Ініціативна група зазначає, що здійснює цинічне беззаконня неправомірно вибране керівництво, яке не обиралося на зборах садівників. Крім того, в 2018 році суд прийняв рішення про поновлення на посаді попереднього голову масиву Сергія Солтана, та його по сьогоднішній день не допускають.

23-го липня ініціативна група розповіла, що відбувається на дачному масиві. Зазначають, що група людей, яка видає себе за правління, на чолі з Ігорем Веселовим, здійснюють управління масивом на свій розсуд.

Нагадаємо, конфлікти в товаристві «Прикордонник» тривають не один рік. Читайте також:

Люди зазначають, що керівництво встановлює свій штатний розпис (створили нову посаду діловода). Вимагають сплати членських внесків у сумі 400 гривень, хоча останніми загальними зборами, які відбулися в 2016 році, була узгоджена сума в 250 гривень. Крім того, незаконно вилучають дачні ділянки та відключають електроенергію без попередження та повідомлення причини садівникам, які не мають заборгованості.

“Під час карантину вривалися на дачні ділянки і проводили так звані повірки лічильників. Зривали їх зі стін, змушуючи людей купувати нові”, – розповідають нововолинці.

Ініціативна група планує звернутися в поліцію та всі можливі органи влади, щоб припинити беззаконня.

“Місцева влада в особі мера міста ще й підтримує Веселових, між ними існують незрозумілі домовленості”, – розповідають люди.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа