<

Хотіла відкупитись за 2,4 тисячі гривень: у Нововолинську зупинили нетверезу водійку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:09 | 11.05.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1
/ коментарів 7

10-го травня по вулиці Святого Володимира у Нововолинську патрульні зупинили автомобіль «Fiat Ducato», під керуванням 23-річної місцевої жительки. Жінка керувала автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

За уникнення адміністративної відповідальності правопорушниця надала співробітникам поліції неправомірну вигоду у сумі 2 тис. 400 грн, – інформує поліція Волині.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Факт надання неправомірної вигоди правоохоронцям зафіксували, гроші вилучили.

На водійку поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 130 (керування транспортним засобом або у стані алкогольного сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За надання неправомірної вигоди службовій особі відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 8 тисяч  500 грн до 12 тисяч 750 грн або обмеження чи позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років. 




коментарів: 7
  1. Тю ти. В нашому районі беруть мінімум від 10 тисяч. Ще й можуть час дати щоб зібрати суму по знайомих. Ті нещасні 2 тисячі це тільки курам на сміх)

  2. Ну хто ж стільки на лапу за водіння під мухою дає? Це може розцінюватися не інакше як злісний глум над співробітниками даі при виконанні та каратися позбавленням волі з конфіскацією!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок