<

Хлопець з ознаками сп’яніння, якому викликали «швидку», втік з каталки: Як розважається молодь Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:35 | 14.06.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарів 11

О 23:10 13-го червня до молодика з зовнішніми ознаками сп’яніння у Нововолинську приїхала швидка допомога. Компанія, з якою він був, а за нею і сам “хворий” – втекли. Опісля знову телефонували на “103” заради розваги.

Машина “швидкої” під’їхала до брами ринку, що біля міського стадіону. Як розповідають очевидці, хлопець лежав на асфальті. З ним було близько десяти друзів.

“Хворого” підняли та поклали на каталку, почали везти в автомобіль швидкої допомоги. Компанія тим часом втекла, а за нею і сам молодик, бо медики сказали, що будуть викликати поліцію. За зовнішніми ознаками і сам хлопець, і його друзі, перебували в стані сп’яніння, говорять свідки події.

Як стало відомо «БУГу», на “103” з таким же повідомленням, що хлопець себе погано почуває, телефонували ще, з іншого місця. Поки молоді люди розважалися, допомоги міг потребувати важкохворий. А у Нововолинську є три автомобілі «швидкої», періодично одна з яких перебуває на ремонті.

Очевидці, які стали свідками розваг молоді Нововолинська розповідають, що в цей час також на прилавках ринку розпивали спиртні напої.




коментарів: 11
  1. В день-зрозуміло, все продається, столики вільні-торгівля йде з землі… а де ж це береться алкоголь вночі? “настоящий” полковник Галащук не знає? А мер чудного містечка чому порушує законодавство України, адже заборонено розміщувати торговельні точки, мафи на тротуарах? Чи базар-це не маф? І на завершення, у всіх цих малолітніх алкашів є батьки, вони не в один день такими стали, вчаться чи вчились в школі, деяких “виховують” на “Радарі”… А мені пофіг… Хай спиваються. Кожному – своє!

  2. Скоро по-другую сторону стадиона для этой компашки построят 2(два) теннисных корта! Все медали Уимблдона будут в Нововолынске!

  3. Мільйонер і мєнт-поліцай, голова ВОДА Савченко вже (!) відбув до рідного його серцю російськомовного Києва. Він то й був автором вислову “Нововолинськ – чарівне містечко” і, що мера В. Сапожнікова потрібно дуже (на колінах!) вмовляти, коби його “не вхопили” інші депресивні, а та недорозвалені ще зовсім, українські “хутори”.
    Та й гол. лікар НВ ЦМЛ – пенсіонний ветеран, заслужений працівник медпрому – В.Мороз всією своєю присутністю та вірнопідданою гримасою на зморхлому обличчі, висловлював дике бажання іще трохи побути на такій відповідальній посаді і, навіть, вручну покосити будяки у запущених дворах “чарівного містечка” разом із міським головою В. Сапожніковим. :)))

    • П. Анатоль, а Ви не знаєте, Сапожніков вже вступив до чергової партії? Він вже теж “слуга…” чи “ЄС”?

    • Містяни, на проповіді яким ве поклав зрілі роки , чогось не цінять ваших зусиль. Може, бо проповіді не відповідні життю, чи життя не буває відповідне цим проповідям.
      Та виберіть вже іншого мера.
      Анатоля.
      І жарьте його.
      За жизнь.

  4. Я б таких веселунів нагодував пургеном. Оце придумали собі розваги, бухаріки бездарні

    • Мойсей, мудрішість якого беззаперечна, Сталін, відомий ефективністю подолання інакших, вибирали інші методи. Ці методи єдині, які можуть змінити свідомість щодо добра і зла.
      Непрості виклики-непрості рішення.
      Законність має відповідати на виклики дійсності , а не ілюзіям недосяжноі ідеальності

      • Не дуже мудро було ставити Мойсея і кривавого вбивцю народів в один ряд, їх методи боротьби кардинально відрізнялися, та й цілі (які вони переслідували) були абсолютно різні. Я зовсім не впевнений чи коректно було з вашої сторони проводити якісь паралелі між їхніми засобами впливу на ворогів, це ж нонсенс!
        Так я бачу що ви старались, написали багато, згадали і пророка і монстра – але не сказали нічого, що могло бути вартим уваги.

      • Ви вже передивились тв. Це ж наскільки йо…… потрібно бути, щоб називати Сталіна ефективним…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер