<

Керівника муніципальної варти Нововолинська Сергія Смолярука нагородили відзнакою «Ветеран війни»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:46 | 10.02.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
4692
/ коментарі 3

26-го січня очільник муніципальної варти Нововолинська Сергій Смолярук нагороджений відзнакою Міністерства внутрішніх справ – нагрудним знаком «Ветеран війни».

Сергій Смолярук в серпні 2014-го року пішов добровольцем у батальйон «АЗОВ». До жовтня 2015-го року перебував в зоні АТО.

Як учасник бойових дій, отримав три нагороди. Четвертою ж стало нагородження нагрудним знаком «Ветеран війни».

Нагрудний знак «Ветеран війни» вручається особам, що мають статус ветерана війни згідно із Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

Сергій Смолярук поділився досягненням на своїй фейсбук-сторінці та розповів про те, що у дитинстві з захопленням слухав історії свого діда – ветерана 2-ої Світової війни.

“Мій покійний дід Ілларіон Смолярук, ветеран 2-ої Світової війни. Пройшов фронт від річки Дніпра і до Берліна, він отримав два поранення і 8-бойових медалей(За Відвагу, Орден Червоної Зірки та інші).
Працюючи з дідом на полі, я з відкритим ротом і вогнем в очах слухав страшні історії про те, як брали річки Одр і Рейн. Як від смерті, діда спасла іконка Божої матері, а всі атеїсти починали молитись в окопах”, – поділився Сергій Смолярук у дописі.

Керівник муніципальної варти розповідає, що ніколи не міг подумати про такий ж пройдений досвід.

“Через 20 років, тепер і я ветеран війни. Дякую побратимам добровольцям, які були поряд, що зберегли моє життя. Дідові розповіді залишаться зі мною, так як і пам’ять про 2014-2015 роки”, – додав Сергій Смолярук.




коментарів: 3
  1. Зовсім ветеран за 1 рік ти зарплату свою краше розділи а не ше і бізнсом крутиш кузня тіла гнати нада всіх

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця