<

Керівник «Нових крил» з Нововолинська навчав ковельчан просувати молодіжні проекти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:53 | 2.09.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

З 31-го серпня по 1-ше вересня у місті Ковель проходив тренінг «Молодіжні проекти: піар, презентація, фандрейзинг». Його спікером став Павло Медина, засновник молодіжного ресурсного центру «Нові крила», що діє у Нововолинську з 2015-го року.

Навчання відбувалось у молодіжному центрі «Місто ідей», що у Ковелі.

На тренінгу йшла мова про те, як створювати молодіжні проекти, як шукати фінансування для їхньої подальшої реалізації та ефективно презентувати для засобів масової інформації.

На інтенсив до Павла Медини прийшли два десятки людей: школярі старших класів, випускники шкіл та містяни, яким цікавий саморозвиток.

Окрім презентації, проводились інтерактивні ігри для того, аби показати яка важлива команда для створення проекту. Також учасники тренінгу вчилися працювати із відеомонтажем у командах.

Нагадаємо, Павло Медина – лауреат Премії Кабінету Міністрів України у 2018-му за особливі досягнення молоді у розбудові України. Є автором однієї з кращих молодіжних практик України у 2017 році. Ініціатор створення молодіжного простору SELO HUB. Автор соціальних проектів #своє_горнятко , «Мистецький двір», «Віршована алея», офлайн-простору «DO IT» , «Корисні знаки», «Створюємо активну молодь» та інших. Активно впроваджує культурні, освітні проекти, член оргкомітету фестивалю «Княжий». Дипломований фасилітатор та молодіжний працівник.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок