<

Керівний склад Нововолинської міськради затвердили на позачерговій сесії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:45 | 12.11.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
7
/ коментарі 2

12-го листопада відбулася друга позачергова сесія Нововолинської міської ради VII скликання.

Троє обранців народу не з’явились на засіданні через поважні причини. У склад лічильної комісії увійшли Олена Чайка (голова), Назарій Недищук (секретар), Роман Чорний, Наталія Кравчук, Сергій Трофимчук. В ході сесії новообрані депутати шляхом таємного голосування обрали нового секретаря Нововолинської міськради, яким став Андрій Сторонський. Слуги народу проголосували також за заступників міського голови – Володимира Рожелюка та Олександра Громика. Керувати справами міської ради залишили Вікторію Магдисюк.

До складу оновленого виконавчого комітету увійшли секретар Жовтневої селищної ради Наталія Лобойко, головний лікар центральної міської лікарні Віктор Мороз, начальник управління освіти Микола Остапюк, начальник фінансового управління виконкому Галина Бурочук, начальник КП «Управління економічної політики та інвестицій» Василь Мигас, голова ради директорів, голова правління ПАТ «Нововолинський ливарний завод» Ігор Чернявський.

Депутати від “Об’єднання “Самопоміч” запропонували внести поправки до Регламенту, що основним чином базувалися на створенні комісії з боротьби з корупцією. Андрій Сторонський повідомив, що це питання було обговорено, однак кількість депутатів не є достатньою задля того, щоб це питання реалізувати, адже, утворивши ще одну комісію, буде важко зібрати кворум.

Голова “Громадянської позиції” запропонував спростити положення, згідно якого “матеріали та документи, подані на розгляд ради з порушенням строків, а також питань, які не були вказані у розпорядженні міського голови, не включаються в порядок денний пленарного засідання”.

Регламент Нововолинської міської ради сьомого скликання був затверджений з окремими поправками. Депутати проголосували за новий склад постійних комісій, а також затвердили умови оплати праці міського голови та його заступників.

_DSC0516_tn
_DSC0528_tn
_DSC0540_tn
_DSC0544_tn
_DSC0546_tn
_DSC0547_tn
_DSC0557_tn
_DSC0561_tn
_DSC0571_tn
_DSC0575_tn
_DSC0585_tn
_DSC0598_tn
_DSC0603_tn
_DSC0615_tn
Володимир Рожелюк
_DSC0577_tn




коментарів: 2
  1. “Об`єднання “Самопоміч” відстоювала і добилася внесення правок в “регламент Нововолинської міської ради сьомого скликання” та “положення про постійні комісії міської ради сьомого скликання”.
    Добавлені два напрямки роботи в комісіях – протидія корупції та впровадження інноваційних технологій.
    Відносно голосування за склад Виконкому ми утрималися, так як відстоювали введення в склад виконкому – громадські організації. Наша пропозиція і пропозиція Свободи не була взята до уваги.

    • Не оправдовуйся! Самопоміч підтримала і голосувала (за) всі інші питання потрібні Сапожнікову. А що стосується ваших питань, то і цапу було ясно, що вони не пройдуть. Вкинули для око замилювання! Самопоміч продалася Сапожнікову!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця