<

Карпус і його заступниця пройшли повний курс вакцинації від коронавірусу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:40 | 4.08.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1086
/ коментарів 9

Міський голова Нововолинська Борис Карпус і його заступниця Вікторія Скриннік отримали другу дозу щеплення від коронавірусу вакциною Pfizer.

Їм вручили Міжнародне свідоцтво про вакцинацію з перекладом на англійську, – повідомляють на сторінці міської ради у фейсбуці.

Борис Карпус зазначив, що вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.

“Імунопрофілактика залишається найважливішим інструментом запобігання нових захворювань та смертей, а також боротьби з пандемією. Людина, яка отримує щеплення, посилює свій та суспільний захист. Тільки так жителі знову зможуть повернутись до звичного життя”, – йдеться у повідомленні.

Варто наголосити, що в Нововолинську працює два пункти щеплення, розташовані в амбулаторії №2 та №3. Орім того, в амбулаторії №3 працює центр вакцинації населення у вихідні дні до 14:00.

Усі охочі можуть щепитися у будні, попередньо записавшись за телефонами 093 257 92 15 або 096 566 04 31, у вихідні дні – згідно з чергою.

Вакцинація проводиться зареєстрованими в Україні вакцинами.

Нагадаємо, на початку липня міський голова Нововолинська отримав першу дозу вакцини від коронавірусу.




коментарів: 9
  1. Вакцинуватись треба обов’язково хоча б для того, щоб стійкіше перенести нервові потрясіння, коли отримаємо квитанції за опалення і газ під час опалювального сезону. А ще кажуть, що дихати треба глибше і кожної миті думати тільки про те, що Крим наш. Допомагає.

  2. А мер міста не хотів би звернутись до громадян, пояснити,що нас чекає з опаленням, з газом; до чого взагалі готуватись. Часу вистачає, можна щось обмозкувати, дійти до спільного знаменника, як діяти простим смертним, коли ціна на газ по прогнозам буде більше 15 грн, на скільки зростуть тарифи за опалення. Підключити до обговорення начальника теплокомуненерго.
    Чи як завжди: коли півень клюне в ….., то влада буде нагадувати особливо пенсіонерам: “Тири-тири-104”.

  3. Карпусь якщо ти за рік після тих вакцин не луснеш то я теж піду колотися. Бо маю схожі з тобою габарити

  4. Показуха блін)))). Від вірусу не можна отримати імунітет – і далі всі в масках топтатиметесь!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця