<

Капелан з Нововолинська знову поїхав на Схід: завдяки допомозі небайдужих військові отримають інструменти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:14 | 29.06.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1859
/ Коментарі відсутні

29-го червня військовий капелан Павло Гаврилюк знову повіз нашим військовим допомогу, яку вдалося придбати завдяки небайдужим українцям.

Нагадаємо, БУГ писав про прохання капелана допомогти зібрати кошти на інструменти для військових, щоб ремонтувати транспортну техніку, оскільки вона постійно ламається, а автосервіси та магазини із запчастинами там не працюють.

Завдяки допомозі людей вдалося купити шість наборів ключів, шини, болгарку, дриль. Все це, а також автомобіль “Нива”, павербанки, спальники, футболки, тапочки, ліхтарі, намети та інші потрібні захисникам речі, капелан з волонтерами повіз на Схід.

Працівники ліцеїв Нововолинської громади та школи в Морозовичах напекли для воїнів смаколики, які передали капелану.

“Дякую всім, хто долучився. Завдяки вам військові отримають необхідні їм речі та інструменти. Допомагати нашій армії це свята справа, бо вона захищає свій народ. Бог в боргу не залишиться. Не потрібно надіятись тільки на допомогу від західних країн, а й самим максимально підтримувати захисників та допомагати їм всім, чим можемо, тоді Бог допоможе нам перемогти ворога”, – сказав Павло Гаврилюк.

Також капелан дякує підприємцю Ігорю Тимощуку, волонтерській організації «Нововолинськ-Help» та міському голові Борису Карпусу.

Нагадаємо, капелан Павло Гаврилюк, представник ради церков «Скинія» з 2014-го року підтримує бійців, які щоденно борються за цілісність держави. Чоловік з волонтерами постійно їздить в зону бойових дій.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер