<

“Каналізаційний потоп” у Нововолинську: причину виливання нечистот назвав директор водоканалу Володимир Озімчук

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:07 | 30.05.2017 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
6
/ коментарів 10

Директор нововолинського водоканалу Володимир Озімчук розповів інтернет-виданню “БУГ” про причину виливання каналізаційних відходів на вулиці Винниченка у Нововолинську.

Як виявилося, забився каналізаційний колектор.

“Вчора дістали три кілограми мокрих ганчірок і всякого непотребу з каналізаційної труби. Треба ж додуматися, щоб тридцять сантиметрів була труба і засмітити її всякою гидотою! Ну нема в людей совісті!”, – говорить Володимир Озімчук.

Ми повідомляли, що 29-го травня прямо на проїжджій частині дороги у Нововолинську утворився фонтан із каналізаційних відходів. Керівництво водоканалу пояснює: причиною стало невміння жителів міста користуватися внутрішньобудинковою каналізаційною мережею.

“Щодня 8-12 заявок маю, бо забивають каналізацію. З розуму зійти! Чи тут неотесані такі люди живуть, чи що? Вже по телебаченню, в газетах виступаєш – а вони не розуміють, що не можна навіть паперу туалетного кидати туди. Ну вже хр…н з ним, кидайте, він якось пройде… але коли ми на 15 мікрорайоні витягнули ковдру і в’язаний светр?! І то на глибині 8 метрів, де самий глибокий колодязь. Хтось люка відкрив на вулиці і кинув туди ковдру. І светром запечатав.

Там в нас таке місце, що якщо кинеш туди людину, то й ніхто не вгадає, де могила її. І МНСники не могли нічого зробити – насос глохнув, бо на такій глибині кисню нема”, – говорить керівник водоканалу.

Він каже, що закордоном слюсарі не займаються каналізацією через одну просту причину: ніхто не кидає в унітаз яблука, огірки, помідори, все, що треба винести в сміттєвий бак.

“Як тільки вони умудряються в унітаз це кинути?

На проспекті Перемоги люди мало до Гройсмана не дзвонили. В кабінет не можна було свій зайти, делегація приходила з шести чоловік, бо водоканал нічого не робить!!! Послали туди наших хлопців – дістали лійку! Самогонку над унітазом переливають, чи що?..

Вже своїм працівникам дав наказ складати все, що дістали з труб, на лавочках. Бо трапилося таке на Гагаріна, що на рушнику прізвище його власника написане було. Зразу клянуть на чому світ стоїть водоканал, а потім, як малі діти, носа опустять і йдуть”, – каже Володимир Озімчук.




коментарів: 10
        • В мене дуже хороша вода, кращої чим в нас в Нововолинську ніде не зустрічав.
          А вам не вода ржава, у вас просто натура ржава…

          • Ржаві натури в тих,хто захищає бардак,який твориться в місті…

      • Знаєте, “госте” не провокуйте людей і не грішіть – я вам вже десяток разів говорив. Гіршої води, аніж у нас – пошукати треба.

      • А в Криму -дешевша,хоч вона там на ціну золота…Що робити?Їхати в Крим? Може краще заставити ВОДОКАНАЛ і місцеву владу встановити реальні ціни?

      • А в Криму- дешевша!Хоча вона там в дефіциті.Поїдемо в Крим,чи краще вдома порядок наводити?

  1. А ми думали, що це святе джерело. Насправді вода така іржава ,чотири фільтра на місяць. Тільки вспівай купувати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця