<

Камази, що вивозять відходи будівництва в Нововолинську, лишають багнюку на дорогах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:41 | 8.06.2019 / Нововолинськ /
Перегляди
30
/ коментарі 22

На вулиці Стуса, 2а в Нововолинську триває будівництво багатоквартирного будинку на місці колишньої недобудованої поліклініки. Відходи будівельних робіт вивозять камазами та лишають на дорогах міста багнюку, а сміття – біля терикону.

Зведення поруч з інфекційним та пологовим відділенням НЦМЛ житлового комплексу планується до червня 2021 року. Місце будівництва обгородили парканом, незручності виникли для пішоходів, бо зникла частина тротуару. Говорять, що тимчасово, доки риють котлован.

Недобуд, що стояв більше 30-ти років, як невтілений в життя проект – поліклініка на 600 місць, знесли. Активно ведуть роботи з будівництва багатоповерхівки, які почали у березні. Будівельні відходи з території вивозять камазами.

Після себе автомобілі на дорогах міста лишають багнюку.

Дорога брудна до самої траси по вулиці Луцькій. Далі машини їдуть до терикону колишньої 4-ї шахти та лишають сміття там.




коментарів: 22
  1. Камази, що возять взимку щипу на котельную лiкарнi, iнодi 5 ходок в день-псують дороги, екологiю мicта. Це хтось бачить? А дим з труби бачили???

    • Цім Камазам дозволено. Це коптюковий транспорт ОСОБЛИВОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ДЛЯ ВІДМИТТЯ КОШТІВ З МІСЬКОГО БЮДЖЕТУ в особливо крупних розмірах. При зустрічі даїшники віддають честь.

  2. Брудні дороги це нормальне явище для будівництва, а от те що вони не знають де в нас звалище твердих відходів – це проблема

    • Нормальне явище, кажете?
      Наша ж країна намірилась до Європи, нє?
      А там, якшо ви не були і не бачили, перед виїздом на трасу, заливають площадку тимчасовим асфальтом і дяденько обмиває колеса і бризговики машин водою, яка подається під великим тиском (idropulitrice, hochdruckreiniger).
      Якось так, по-хазяйськи, а не по сапожно-морозо-Полішуко-сторонськи

      • 100%.Підтримую!!Штрафи в європейських країнах за брудні машини,колеса,за забруднення доріг-дай боже.Це дороги комунальної власності і хтось (!) має за ними дивитись і доглядати.В 90-роках по путівці був в Японії.Багато що вразило і досих пір в нас немає,і напевно не буде ніколи (менталітет),а от від чого я чуть не впав-з будівельної площадки виїзджали бетономішалки чистенькі як ігрушечні і ,УВАГА!-водії були в чистеньких оранджевих комбінезонах і в білих одноразових перчатках!!!!Карл,в білих!!!!

          • Чисто публічно і для всіх:
            після Японії- я залишився в полішуцько-сепарському Нововолинську разом з дідуганом.

    • Якщо для більшості людей це нормально, то не жалійтесь, що ми живемо у багнюці. У прямому та переносному значенні.

  3. Я взагалі в шоці. Поруч роддом і інфекційне. А тут нате вам житловий будинок!???!!!!!!

  4. Кончяний сапог я переїхав з Володимира в Нововолинсьськ 6 років назад і я в шоці з його царства журналісти давайте щось робити бо буде пізно…Не за яку партію не виступаю простий громадянин…но бачу що діється в місті і це безпреділ…хочю щось змінити в житті наших дітей…

    • Ти спочатку грамотно писати навчись «хочю»!!!! А то такі як ти назмінюють!!!

    • Дуже дивно. Моя однокласниця (по СШ N1), проживає в Червонограді і, приїжджаючи в рідне місто, дивується, чому Нововолинськ такий чистий і гарний, а Червоноград такий занедбаний. Може й добре, що так багато критики?! Це не дає владі розслабитися, тому й приємно гостям міста пройтися по наших вуличках.

  5. В сапожніка відбуваються наслідки царювання, це як наслідки хронічної хвороби. Діагноз на лице, гнати в шию. Ніколи за нього не голосував.

  6. А Чобітков по телевизору плаче, що люди до нього якісь претензії мають… Бо такий “хазяїн” міста! Багнюка на дорозі-це ще й небезпека! “Повноцінний” начальник поліції Галащук , АУ!!! Ти сліпенький? Дивись, бо Аваков злий, можеш “вилитіти”…

  7. Ти на гірше хочеш рівнятись??? Можливо вона крім Новіка і Червонограда ніде і не була. Поїдь на Київщину, Буча, Ірпінь і.т.д от і побачиш різницю.

  8. На місті інвестора чи підрядчика-забудовника,я б тоже болт забив…Ніхто не дрючить,не штрафує,не забороняє,будівнициво не зупиняє-то якого милого я ще буду тратити свої кошти на миття і прибирання.Дощ змиє.

  9. а можливо в ту будову мер вплутаний, то хто контролювати і наказувати буде?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер