<

Кафе, ІТ-сфера, швейне виробництво: відбулася зустріч із представниками бізнесу, відкритого переселенцями, у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:21 | 26.05.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2226
/ коментарі 4

26-го травня у Нововолинську відбулася зустріч з підприємцями, які переїхали в місто з інших областей України, де проходять воєнні дії, та перемістили свій бізнес сюди.

Підприємці з Ірпеня, Маріуполя та інших гарячих точок переїхали до Нововолинська та майже відразу взялися до діла – відновили роботу свого бізнесу.

Одні з них – Віталій Дудківський та Валерія Солякіна, які відкрили у Нововолинську кав’ярню під назвою “Teddy Coffee”. Відкриття відбулося 17-го травня по бульварі Шевченка, 14. Підприємці з Київської області признаються, що запустити бізнес у новому місті було не важко, адже роблять це не вперше.

Також міський голова Борис Карпус з депутатами міської ради познайомилися з роботою IT-фахівців, які облаштували свій офіс на проспекті Перемоги, 16.

Команда ІТ-працівників “Магнета” також мали багаторічний досвід роботи в Києві й відкриття бізнесу на новій локації для них було не з нуля.

Персонал з чотирьох людей, серед яких співорганізатори Роман Стариков та Андрій Михайлов займаються обслуговуванням благодійних мереж, які допомагають постраждалим від війни у різних напрямках.

Їхня задача – пошук благодійних компаній, які готові долучитися до підтримки українців.

“Ми не фокусуємося на чомусь конкретному. До нас приходить фонд, розповідає, як він може надати допомогу – і ми беремося за його розвиток та розповсюдження”, – пояснює Роман.

Також працівники мерії ознайомилися з роботою швейного виробництва на вулиці Кауркова, 43 та ТОВ “Грін Компані НВ” по вулиці Луцькій, 25.

Загалом у Нововолинську зареєстровані й функціонують підприємства з переробки ПЕТ пляшок, швейного виробництва, налагоджений IT-бізнес, працюють кафе, манікюрний салон та інші приватні підприємства, перевезені з гарячих точок України.




коментарів: 4
  1. Хто з підприємців зареєструвався і платитиме податки в Новіку? Хто займається виробництвом?

  2. Аксьонова О.-національно-публічний діяч,людина на своєму місці,людина слова та відповідний керівник комунальної установи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер