<

Кабінет «Клініки, дружньої до молоді» працює у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:46 | 30.11.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
25
/ Коментарі відсутні

У Нововолинській міській лікарні працює кабінет «Клініки  дружньої до молоді» з 2009 року, у приміщенні  педіатричного відділення центру ПМСД ( дитяча поліклініка ,I поверх,кабінет №2,окремий вхід з вулиці).

Обов`язки  завідуючого виконує  лікар –терапевт підлітковий Сологуб Валерій Васильович.

Нашими пацієнтами  є:

– діти 15-18 років;

– батьки.

Лікарі-спеціалісти «Клініки  дружньої до молоді»:

Підлітковий терапевт тел. 4-90-04

Педіатр тел. 4-90-04

Підлітковий гінеколог  тел.4-90-18

Дерматовенеролог  тел.4-92-13

Уролог  тел. 4-90-01

Нарколог тел.4-90-01

Психолог Кабінет “Довіра” тел.4-90-01

В КДМ можливий попередній запис за телефоном 4-90-04

Цей кабінет «Клініки  дружньої до молоді»  створений спеціально для підлітків та молоді, щоб допомагати їм розв’язувати свої проблеми. А проблем і питань чимало- збереження здоров’я, взаємини з однолітками, наслідки вживання алкоголю, наркотиків, стосунки з протилежною статтю, початок статевого життя, контрацепція та багато інших.
Принцип роботи “Клініки, дружньої до молоді” (КДМ) побудований на трьох “Д”- ДОСТУПНІСТЬ, ДОБРОВІЛЬНІСТЬ, ДОБРОЗИЧЛИВІСТЬ. А це означає, що наша клініка розташована в зручному місці, ти можеш звернутися туди добровільно, тебе зустрінуть доброзичливо і обов’язково допоможуть.

КДМ розташований  при дитячій поліклініці, але  має окремий вхід для своїх відвідувачів. Ти можеш знайти там багато цікавих інформаційних матеріалів для себе і про себе. В клініках панує особлива атмосфера. Всіх зустрічають доброзичливо, не читають нотацій, а допомагають розібратись в ситуації і розв’язати її. Можна самому вибрати необхідного фахівця, прийти на прийом без батьків і проконсультуватися. Все, про що ти говоритимеш з фахівцем, залишиться між вами. Фахівці допоможуть розібратися в проблемах, вирішити важкі та наболілі питання.

Допомогу в клініці Ти можеш отримати конфіденційно, а за бажанням анонімно. Хоча лікар і заповнить картку- це необхідно йому для роботи- але він не вимагає в тебе паспортні дані.У нашій КДМ ведуть прийом багато фахівців- це педіатр, підлітковий лікар, гінеколог, уролог,психолог, нарколог,психолог. Всі фахівці, що працюють в клініці, проходять обов’язкове спеціальне підготування та здобувають право працювати в ній.

Багато молодих людей, які вже користувалися послугами КДМ, вважають, що ця клініка дійсно для них. А чи знаєш ти, що кожна молода людина може стати волонтером в такій клініці? КДМ запрошують до співпраці молодь для проведення найрізноманітніших заходів. Це може бути участь в акціях, тренінгах зі збереження здоров’я, участь у розробці буклетів, фільмів для молоді і багато іншого.

У нашому місті вже понад  5 років працює така клініка і, за потреби, звертайся! Тобі дадуть відповідь на всі твої питання, допоможуть подолати проблеми. Співробітники клініки чекають на тебе! Вони будуть раді тобі допомогти!

– Дізнайся більше про свій організм, про особливості дорослішання, про те, як поводитися з протилежною статтю, про контрацепцію, та багато про що інше.

– Ти можеш прийти самостійно або з другом, друзями, з близькою людиною, з батьками- з ким тобі зручніше.

– Запам’ятай, якщо виникла проблема, то її треба обов’язково вирішити.

Особливо, якщо це стосується твого здоров’я!
Наша “КДМ” працює з понеділка по п’ятницю, з 8 до 15:00 за адресою: дитяча поліклініка, 1 поверх, 2кабінет ,окремий вхід з вулиці, тел.   4-90-04

Приходь, ми чекаємо на  Тебе!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер