<

Із 29-го січня в школах та садках Нововолинська вводиться карантин

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:17 | 28.01.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Із 29-го січня по 7-ме лютого навчальні заклади Нововолинська будуть зачинені на карантин.

Про це повідомили вчителі батьків у шкільних вайбер групах.

Навчальний процес розпочнеться в школах та садках у понеділок, 10-го лютого.

Як відомо БУГу, карантинні заходи застосовують з метою недопущення поширення захворюваності, яка може перевищити епідемологічний поріг. Однак на сьогодні він ще не зареєстрований. Інтенсивний показник захворюваності знаходиться на передепідемічному рівні, спостерігається різке зростання захворюваності серед дітей.

До слова, офіційні джерела Нововолинської міської ради – сайт та сторінка в фейсбук “відділ інформаційної політики” чомусь не повідомили про початок карантину в навчальних закладах міста.

[Оновлено] Відділ інформаційної політики Нововолинської міськради о 22:00 28-го січня в фейсбук повідомив про початок карантину.

«Із 29 січня 2020 року у нововолинських школах та дитячих садках оголошено карантин. Відповідне розпорядження підписав міський голова Віктор Сапожніков.

За словами головного лікаря КНП «Нововолинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ольги Попіки, з 24 січня 2020 року по 27 січня 2020 року в місті захворіло 375 осіб, з них – більше сімдесяти відсотків дітей, а шісдесят відсотків від хворих – це ті, хто відвідує школу. Відтак прогнозовано, що до кінця тижня захворюваність може скласти приблизно 656 осіб, що становитиме 1 155 випадків на 100 тис. населення і перевищуватиме епідемічний поріг на 43 відсотки», – йдеться в повідомленні.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа