<

Із 1 березня за проїзд у громадському транспорті Нововолинська платитимемо 3 гривні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:00 | 25.02.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Як стало відомо нашому інтернет-виданню “БУГ” із першого березня діятимуть нові тарифи на проїзд у громадському транспорті. Зокрема, маршрут по місту № 2,6 коштуватиме 3 гривні.

Нагадаємо, що в цьому місяці нововолинські перевізники цього місяця звернулись до виконавчого комітету у відділ транспорту та зв’язку із проханням підвищити вартість проїзду до 3 гривень у громадському транспорті по місту, і до 4,5 гривень – за межі міста. Це звернення відправлено на розгляд і погодження відповідними уповноваженими органами для проходження регуляторної політики, детальніше читайте у публікації “Проїзд у громадському транспорті Нововолинська може піднятись до 3 гривень”.

Пізніше на сайті міської ради з’явилась інформація про створення Проекту рішення «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування пасажирським автомобільним транспортом в режимах звичайному та маршрутному таксі», детальніше читайте у публікації Проїзд у громадському транспорті Нововолинська піднімуть до 2,75 грн”.




один коментар
  1. Я живу у Жовтневому, працюю – в Нововолинську. Територіально – окреме. Але – взагалі частина міста. Бюджет ніби і є, але й нема. Школа, садочок, лікарня – нововолинські. Так хто там за межами міста?!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа