<

Історія продовжується: мешканці будинку, який постраждав від вибуху газу, виступають проти нового житлового комплексу у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:44 | 25.02.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
27
/ коментарі 3

У Нововолинську жителі 35-го та 33-го будинків на бульварі Шевченка, поряд з яким мають звести житловий комплекс із вбудовано-прибудованими офісними приміщеннями, виступають проти нового будівництва.

Своє обурення вони висловлювали ще рік тому, в лютому 2019 року. На попередню владу нарікають і зараз, адже ті дали дозвіл на проведення робіт. Та кажуть, що зараз проводять активні роботи з підготовки ділянки і категорично стоять на своїй позиції – не допустити зведення будинку.

Мешканка Нововолинська розповіла, що днями зрізали дерева та перенесли лінії електропередач. Люди говорять, що не дадуть побудувати на цьому місці будинок. У понеділок, 1-го березня, вони підуть на прийом до міського голови Бориса Карпуса. Нагадаємо, з таким же візитом ходили і до попереднього мера Віктора Сапожнікова.

Нагадаємо, під час вибуху двоповерхового будинку №35 у ніч на 20-те листопада 2016-го року постраждало 8 квартир. На відновлення будинку виділили мільйон 600 тисяч гривень, в тому числі 900 з міського бюджету.

Мешканці говорять, що ремонт провели не капітально, а на скільки дозволяли кошти. Зазначають, у будинку залишилися тріщини, є вони і в сусідньому 33-му, що нового будівництва стіни не витримають. Будинок, який переніс вибух газу, скріплений решітками.

Жителі 25-го лютого розповіли свою позицію журналістам БУГу.

Читайте також: Житловий комплекс із торгово-офісними приміщеннями у Нововолинську: жителі, які проти будівництва, «все проспали»?




коментарів: 3
  1. В Нововолинську все менше зелених насаджень ,а вони щей цей сквер хочуть зруйнувати, краще облагородити і зробити місце для відпочинку, а не ще один магазин. !!!

  2. Так на рахунок парків і скверів згідний. Їх у нас нема!!! Замість того щоб зробить зону відпочинку доріжки якісь з лавочками щоб люди гуляли. Ні. Дім магазин ше шось там.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер