<

Інспектор Ляля шокована: на дорозі Нововолинськ-Бужанка роблять ямковий ремонт

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:34 | 14.08.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3312
/ коментарі 2

Інспектор Ляля вкотре інспектувала дорогу з Нововолинська до шахти «Бужанська», яка проходить у Поромівській громаді. Про жахливий стан покриття БУГ розповідав неодноразово.

Дорога Нововолинськ-Бужанка перебувала у жахливому стані: глибокі ями та вибоїни. Вся дорога у пошкодженнях. І тут щодня їздить великогабаритний транспорт з шахти.

Через рух вантажівок, мешканці навіть збиралися перекривати дорогу. Після останнього візиту журналістів БУГу, пов’язаного з затриманням фур – розпочали латати ями, повідомили жителі. Інспектор Ляля вирішила перевірити.

До слова, вантажівки продовжують курсувати до шахти. А ремонт дійсно триває. На відрізках дороги, перед селом Бужанка, латають клаптики дороги. Великі вибоїни вирізали та заповнюють асфальтом.

Інспекторка сподівається, що ремонт буде здійснений на всьому відрізку дороги, який веде від Нововолинська і до сіл Бужанка і Бортнів.

Роботи виконує МП “ШЛЯХ”.

Інспектор Ляля пригадує що глибина деяких вибоїн значно перевищувала її зріст.

Нагадуємо, Інспектор Ляля в сидячому положенні має ріст 6 сантиметрів, тому і служить нам своєрідним мірилом, яке візуально показує, які глибокі та небезпечні насправді вибоїни на дорогах.

Згідно з чинним Державним стандартом України 3587-97, розміри ям не повинні бути більше 0,5 м² або 6 см в глибину. Всі ями, які більше хоча б по одному параметру, повинні бути усунені протягом 10-денного терміну (максимум).




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер