<

Інспектор Ляля шокована жахливим станом тротуарів на центральних вулицях Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:12 | 30.09.2020 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
12
/ коментарі 2

Інспектор Ляля перевірила стан тротуарів і побувала на вулицях Нововолинська, щоб перевірити якість асфальтного покриття, на що давненько нарікають місцеві мешканці. Глибокі вибоїни, ями, пошкодження – саме такі доріжки для пішоходів побачила інспекторка. Їй стало сумно, адже в той час, як на вулиці Зеленій неподалік міської ради на тротуарі проклали бруківку, за ремонт інших – взагалі забули.

Інспектор Ляля побувала на вулицях Винниченка, Маяковського, Святого Володимира, Василя Стуса, Пирогова, Героїв УПА, а також попрацювала на проспектах Дружби й Перемоги та мікрорайоні Шахтарському.

Найперше перевірили вулицю Винниченка. Якість тротуарів тут, м’яко кажучи, залишає бажати кращого. Інспектор Ляля нарахувала більше 10-ти ям, більшість з яких – явно глибші, ніж зріст Лялі (6 см), а ще є чимало небезпечних вибоїн.

Окрім цього, інспекторка ледь не зникла в проваллі, яке заховалось за високою травою і є практично не помітним. Поблизу розташований дитячий садочок та ЗОШ №2. Тож цією вулицею ходить чимало дітей. І вони ризикують, не помітивши глибокої, ніяк не позначеної ями, впасти в неї й травмуватись.

Опісля проінспектували пішохідні ділянки на вулиці Маяковського. Й знову ж таки побачили зіпсовані тротуари. Покриття настільки розбите, що становить загрозу для пішоходів.

Ділянки тротуарів, які потребують ремонту, Ляля помітила на вулиці Святого Володимира та проспекті Дружби.

На проспекті Перемоги, навпроти магазину «Копійочка», інспекторка наштовхнулася на кілька небезпечних ям.  І це в самому центрі міста, де завжди людно.

Не потішив Лялю і стан тротуарів на вулицях Василя Стуса і Пирогова. Вони теж знаходяться в плачевному стані. Місцями асфальт тут потрісканий і нагадує павутину.

А на мікрорайоні Шахтарському, поблизу так званого «П’ятачка», мешканцям, аби пройти, потрібно подолати лінію перешкод у вигляді численних ям. Подібних знайдеться на вулиці багатенько.

А пішохідні доріжки, що знаходиться між парком і лікарнею, взагалі в катастрофічному стані. На асфальті вже «живого» місця немає, деякі ями глибокі та небезпечні. Подекуди він зруйнувався і обсипався, тому люди змушені ходити по щебеневій основі.

Містяни нарікають: парковку тут зробили, а про тротуари чомусь забулись.

У результаті інспекторка Ляля була розчарована станом дорожнього полотна нововолинських тротуарів: у піску, порослі травою або закидані камінням з ямами та вибоїнами по кілька сантиментрів, – це не гарно, страшно і ризиковано.

Ляля сподівається, що відповідальні за дороги в місті особи приведуть асфальтне покриття на тротуарах в центрі міста в належний стан, відремонтують їх і вирівняють. Адже від цього залежить безпека та здоров’я пішоходів.

Читайте також:

Забули про пішоходів: на яких вулицях Володимира-Волинського найгірші тротуари




коментарів: 2
  1. Ну що ж ви так, не портіть будівельно-“господарнику” статистику, вибори ж на носі, він і так в депресії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок