<

Інспектор Ляля попереджає про небезпечну вибоїну та напіввідкритий люк у Нововолинську на вулиці Стуса

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:12 | 29.10.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
11
/ коментарі 3

Інспектор Ляля помітила на вулиці Стуса в Нововолинську поблизу супермаркету «Рідний край» напіввідкритий каналізаційний люк, який становить небезпеку для пішоходів, особливу в темну пору дня. А тому попереджає мешканців міста, аби ті були обачні.

Бетонна кришка чомусь закриває каналізаційний люк не повністю. У результаті там виникає небезпечне діра, у яку легко може провалитись чиясь нога й травмуватись. Тим паче, що поруч знаходиться витоптана стежка, якою ходить чимало містян, зокрема, й дітей.

Також Інспекторка Ляля помітила небезпечну вибоїну на пішохідній доріжці перед зупинкою «Рідний край», у яку провалилася з головою. Бруківка там просіла настільки, що утворилося кілька глибоких дір.

Небезпечна вибоїна дорівнює зросту Інспекторки Лялі, а це, нагадаємо, 6 сантиметрів.

До слова, каналізаційні люки турбують мешканців вулиці Стуса не вперше. Нагадаємо, наприкінці лютого зруйнувалась накриття каналізаційного люка біля зупинки «Рідний край». Тоді протягом дня, після публікації БУГу, його зачинили новою бетонною кришкою.

Інспектор Ляля сподівається, що небезпечний люк та вибоїну теж швидко ліквідують, адже від цього залежить безпека та здоров’я пішоходів.




коментарів: 3
  1. Цеж біля Юрія Сиротюка магазину!
    Ну все, завтра керівництво всіх комунальних служб буде на кавйор викликане!

  2. Там тротуар не помішалоб покласти. На фото видно як з каляскою і по проїджій частині йдуть жіночкі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер