<

[ОНОВЛЕНО] 6-річна дитина потрапила під колеса інкасаторської машини в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:09 | 29.07.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
49
/ коментарів 12

29-го липня близько 16:00 у Нововолинську на 15-му мікрорайоні під колеса інкасаторського автомобіля потрапила дитина, яка їхала на самокаті.

Як розповіли БУГу очевидці, 6-річного хлопчика забрала “швидка” в реанімаційне відділення. У потерпілого перелом тазу в двох місцях, дитина в важкому стані.

Аварія трапилася біля супермаркету “АТБ”. Автомобіль інкасаторської служби повертав із траси у двір (до рампи магазину). Дитина рухалася по тротуару в сторону АТБ.

Заступник начальника Нововолинського відділення поліції Вадим Сватко у коментарі БУГу зазначив, що за фактом ДТП внесені відомості до ЄРДР за ст. 286 КК України.

“Автомобіль з’їжджав з дороги до АТБ, з правої сторони на тротуарі дитина їхала на самокаті, розігналася і не змогла зупинитися. В’їхала в передню частину машини. Дитина була госпіталізована з переломом кісток тазу”, – зазначив Сватко.

Обставини пригоди з’ясовують слідчі.

Нагадаємо, у червні БУГ повідомляв, як інкасаторський автомобіль у Нововолинську створив аварійну ситуацію на перехресті.




коментарів: 12
  1. Я вважаю, що інкасатори не винні, так як там ті діти не раз вилітають на тих самокатах зверху по тротуару, аж на дорогу де їздять як автобуси, так і авто доставки, так і місцевих жителів, на що дивляться, і чим думають батьки, відпускаючи малих дітей туди кататись на самокатах і роверах???!!! Мені особисто не раз чуть не влітали в авто ті діти, я розумію що немає місця де їм кататись і гратись, але за це потрібно запитати в місцевої влади, куди іти дітям і мамам з калясочками гуляти, для жителів 5, 6, 15, заводу 100, а також самострою, тут немає де погуляти, в садочках не можна, в школах п’яні малолітки таке виробляють, що там без травмата не обійтись, ще й наркоманів купа лазять по кущах, одні щось ховають, другі шукають, і на очах у дітей коляться, за що мусара зарплату получають, за кришування наркоманів???!!! А біля АТБ, посеред того тротуару який іде зверху, звідки і летять ті діти потрібно напів сферу покласти, щоб не їздили там, і камери відеонагляду там поставити, якщо немає, щоб бачили чия вина.

    • Треба було на пустирі через дорогу від АТБ, обладнати парк з алеями та лавочками, площадками та майданчиками для дітей. А не продавати дружбану Коптюку за копіки. А тепер діти з 15 м-ону туляться з самокатами та велосипедами. Зато дядя Вітя з Коптюком жирують, в надії, що на 5 років знову залишаться. ПАДЛЮКИ !!!

    • Визнай що бухав за рульом, стівен . Нащо на дитину вину звалюеш , совість геть пропив?

  2. Дитина так розігналась що поламала собі таз об машину???? А то нічого що під колесами лежали шматки одягу????

  3. Нема кому вуха накрутити дітям, щоб не літали вскрізь де попало, а були обережніші. Ми в молодості обходили машини десятою дорогою.
    А за пішохідні переходи це взагалі… ЛЮДИ, ПІШОХІДНІ ПЕРЕХОДИ ДЛЯ ПІШОХОДІВ, а не для велосипедистів і самокатів. Зліз з велосипеда і переходь, нема чого порушувати правила.

  4. Якщо автомобіль рухався по тротуару та звіснив зіткнення із дитиною – вина на всі 100% на водію. Так як рух тратуарами механічним ТЗ заборонений. Дітям до 7ми років дозволений рух по тротуарах під наглядом дорослих.
    Їхати по тротуару – це дно. Збити там пішохода/дитину на самокаті – пробити дно.

  5. Шановні,а можна Вас спитати.
    Як може дитина наїхати на інкасатора,і притому зламати собі таз у двох місцях
    Ну вибачте це те що Ви кажете якісь бред що дитина сама наткнулася на машину і завдала собі сама травм.Не були на місці події то і не пишіть дурниці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця