<

Ініціюю звернення до правоохоронних органів щодо зловживань Сапожнікова під час «оновлення» стадіону у Нововолинську, – Гузь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:17 | 3.09.2020 / Нововолинськ / , , , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Народний депутат Ігор Гузь розповів, що ініціюватиме звернення до правоохоронних органів щодо можливих зловживань мера Нововолинська Віктора Сапожнікова «під час так званого оновлення» міського стадіону.

Про це Гузь заявив під час прямого включення на його офіційній сторінці у фейсбуці.

Нардеп висловив обурення щодо того, що на оновлення центрального стадіону міста витратили аж 21 мільйон гривень і завчасно його відкрили, адже люди відразу побачили «халтуру» у роботі. Таке «помпезне» відкриття, незважаючи на явний брак у будівельних роботах, наразило людей на небезпеку, говорить Гузь.

«Цей стадіон не встиг побудуватися і здатися, а вже розвалюється.

За моєю інформацією, заплатили 361 тисячу за те, щоб прийняти цей об’єкт в експлуатацію, за технагляд тощо.

Як міг технагляд не побачити цієї ситуації, коли її помітили діти на велосипедах? Та ж туди можна впасти, ноги зламати і може бути біда.

Та мер сам міг за день-два до відкриття пройтися стадіоном і подивитися чи він готовий до експлуатації і до відкриття. А цього не було зроблено», – наголосив Гузь.

Він констатував, що звернеться до всіх контролюючих структур і правоохоронних органів, аби ті перевірили, яким чином були витраченні кошти, чи були дотриманні усі нормативні документи і чи не було при цьому порушень й крадіжок.

«Хто бачив відео, той розуміє, що там не було зроблено основи під бруківкою, не було зроблено ремонтних робіт, як потрібно, з толком.

Саме тому, я звертаюся до Генеральної прокуратури, до усіх структур, які мають моніторити витрачення державних коштів. Я буду стежити за тим, аби правоохоронні органи розібралися з тим, куди діли 21 мільйон гривень. Фактично державних, міських коштів. Для мене це питання честі.

Бо, якщо ти перед 70-літтям міста, перед виборами, щось хочеш зробити, то зроби це з толком. Щоб це було людям на десятки років.

Не можна, якщо витрачаються такі величезні суми коштів, щоб це робилося тяп-ляп. Не можна безвідповідально ставитися до виконання своїх службових обов’язків», – зауважив Ігор Гузь.

Нардеп зауважив, що за кошти, витрачені на ремонт стадіону, доцільніше було би побудувати хороші спорткомплекси біля навчальних закладів Нововолинська, щоб усі діти мали доступ до спортивних майданчиків і мешканці мікрорайонів могли би там займатися.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер