<

Імуно-ферментний аналіз для визначення COVID-19 робитимуть в Нововолинській лікарні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:17 | 1.06.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

У Нововолинській центральній міській лікарні будуть проводити імуно-ферментний аналіз (ІФА) для тестування захворювання на коронавірус.

Для потреб Нововолинської ЦМЛ вже замовили необхідні реагенти. Найближчим часом вони будуть доставлені, йдеться на сайті Нововолинської міської ради.

Шляхом ІФА-перевірки отримують більш точні дані за експрес-тестування. У випадку, коли методом ІФА-тестування в людини будуть виявлені антитіла, вона має здати зразок для ПЛР-діагностики.

ІФА-тестування будуть проходити: пацієнти із симптомами COVID-19/пневмонією; контактні особи; пацієнти, яким необхідна планова госпіталізація та/або операції; медпрацівники, які надають допомогу інфікованим на COVID-19; співробітники лабораторій, які працюють із зразками COVID-19; особи, які є працівниками патологоанатомічних, судово-медичних бюро, відділень, які роблять розтин тіла та можуть контактувати із секреційними матеріалами; співробітники Нацполіції, Нацгвардії, Держприкордонслужби; інші медичні та фармацевтичні фахівці.

Для довідки: Центр громадського здоров’я МОЗ України зазначає, що імуно-ферментний аналіз — це вид аналізу, за допомогою якого виявляється комплекс «антиген — антитіло», який виробляється коли організм уражений вірусом. Цей комплекс утворюється завдяки імунологічній реакції антигену з відповідним антитілом. Метод ІФА-тестування визначає імуноглобуліни двох типів: M і G. Якщо виявляється M, то це говорить про гострий процес захворювання, якщо G — то людина перехворіла або інфікувалася вірусом і виробилися антитіла до цього захворювання.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер