<

Ігор Палиця здійснив робочу поїздку до Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:50 | 11.04.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
14
/ коментарів 7

11-го квітня голова Волинської обласної ради з робочою поїздкою побував у Нововолинську. Разом з представниками місцевої влади Ігор Палиця відвідав найбільші підприємства, а також установи, які діють у місті, та поцікавився проблемами їх функціонування.

У рамках робочої поїздки та з метою ознайомлення з пріоритетними регіональними підприємствами, що в першочерговому порядку потребують фінансування з державного та обласного бюджетів у 2016-му році, Ігор Палиця разом з мером міста Віктором Сапожніковим, заступником Андрієм Сторонським, народним депутатом Ігорем Гузем, журналістами обласних та місцевих ЗМІ відвідали ТОВ “Кроноспан УА”, ТзОВ “БРВ-Україна”, “ООО Алюглас Плюс”, ДП Шахта № 10 «Нововолинська», ВПУ №1, Нововолинської центральної міської лікарні, ДЮСШ.

Будучи у Нововолинську, голова облради не оминув ТОВ “Кроноспан УА”, аби поспілкуватися про ситуацію, проблеми і перспективи підприємства. Для журналістів та шанованих гостей працівники заводу провели екскурсію та розповіли про технології, що функціонують на заводі. Зустріч і діалог з керівниками підприємств став важливим кроком у побудові майбутньої співпраці.

Наступним об’єктом відвідування міста стало ТзОВ “БРВ-Україна”. Під час візиту Ігоря Палиці були обговорені соціально-економічні питання розвитку міста. Проблема протехосвіти також не виходила з поля зору чиновників.

“Ми сьогодні побували на деяких підприємствах, мали змогу подивитися соціальну сферу, я наголосив на тих пороблемах, які існують в місті, показав наш бюджет, з тою метою, що ми не просто щось просимо чи тим більше вимагаємо, – ми працюємо. Але є проблеми, які потребують розуміння і підтримки, – наголосив міський голова Нововолинська.

Усі задані питання були обговорені та надані вичерпні відповіді журналістам, голова облради запевнив, що шахтарські проблеми слід  детально вивчити з економічної точки зору. Наприкінці свого візиту у Нововолинськ Ігор Палиця зустрівся з представниками вугільної галузі регіону. Спілкування відбулося у приміщенні Нововолинської міської ради.

IMG_6858
IMG_6877
IMG_6921
IMG_6961
IMG_6976
IMG_7014
IMG_7113
IMG_7162
IMG_7176




коментарів: 7
  1. Пане голово облради ,приїздіть частіше.
    На Вашому фоні наш мер має дуже розумний вигляд, нардеп -красивий і молодий, а Рожелюк зі Сторонським – всім своїм виглядом виражають зацікавленість.

    • Та він реально здувся! Лікарня зробила свою справу, Баріссич постарів на років так десять.

      • Зате Ви, шановна пані, справжня сумермодель у Нововолинську!Скажіть, ну до чого вам переходити на особистості, коли вирішуються поважні, суто виробничі питання ?

  2. просто показуха.
    мер явно після реанімації, Палиця ну дуже зацікавлений в розповідях мера та приймаючих керівників організацій.
    Депутат показує велику працьовитість. ранком прилетів на Кроноспан , а ввечері вже на ТВ.

  3. Мде-пц. Пане Ігорю Палице! Ви, останнім часом показали несподівано (для мене особисто і моїх друзів) позитивні результати на посаді голови Волинської облради. А знаєте що саме? Те, що нікого не боїтесь. Із головами ВОДА Нальковичем, Романюком чи мафіозі, автором волинської оргзлочинності, нині переставленим вже на той світ – Б. Клімчуком, не кажучи вже про Грицюка чи Войтовича – без ніякого порівняння. Не розчаруйте нас! Не підлягайтесь ні під кого. І ми Вас теж не розчаруємо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок