<

Ігор Гузь зустрівся з колективом ДП “Регіональні електричні мережі”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:56 | 23.07.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
80
/ 1 коментар

21-го липня Ігор Гузь, народний депутат України, зустрівся з керівництвом та колективом ДП “Регіональні електричні мережі”.

ДП “Регіональні електричні мережі”  – це єдине держпідприємство, яке постачає електроенергію переважно вугільним підприємствам нашої держави.

Його директор Олег Адамський стверджує, що державне підприємство не може настільки кредитувати шахти. У ході зустрічі з нардепом Ігорем Гузем керівник просив про розуміння та допомогу, адже на сьогодні вугільні підприємства боргують перед ним майже 78273 мільйонів гривень.

IMG_5519-e1465813029464

У зв’язку з тим ДП “Регіональні електричні мережі” винне біля 600 мільйонів гривень у енергоринок України.

“Судячи з того, яка зараз ситуація на шахтах, очевидно, майбутнє вашого підприємства одне – переорінтація та надання послуг не лише вугільним підприємствам. Сьогодні ключовим питанням є наявність конкуренції у сфері надання електроенергії, бо вся наша проблема в тому, що є “Волиньобленерго”, який є монополістом.

Щодо вугільної галузі, я дуже критикував Демчишина, тепер вже Насалик сто днів працює на цій посаді, однак з попередником було набагато простіше порозумітися, – відзначив нардеп.

Між учасниками зустрічі та народним депутатом відбулася конструктивна розмова, працівники отримали відповіді на всі поставлені запитання.

IMG_9587
IMG_9634
IMG_9649
IMG_9693




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер