<

Ігор Гузь у Нововолинську зустрівся із активістами громадської організації «Світ для дітей»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:25 | 1.10.2016 / Нововолинськ / , /
Перегляди
4
/ коментарі 2

30-го вересня у Нововолинську, народний депутат Ігор Гузь зустрівся із активістами громадської організації «Світ для дітей», вислухав наявні проблеми. Разом з нардепом були його помічники Борис Карпус і Олександра Струбицька та депутат Нововолинської міської ради Володимир Шаповал.

ГО «Світ для дітей» функціонує у Нововолинську більше року, займається спеціалізованою роботою, виховує та реабілітує дітей з особливими потребами, надає консультації логопеда, психологічну допомогу.

Керівник організації Олена Токарєва, разом із своїми колегами, розповіла про критичну ситуацію з приміщенням, Нововолинська міська влада не в змозі забезпечити для такої діяльності належні умови. Але зауважимо, що направляють дітей до організації «Світ для дітей» із Нововолинської лікарні та соціальних служб.

«Як спеціалістів, місто нас бачить, але наших потреб задовольнити не може»,- зауважували активісти.

Наразі, ГО «Світ для дітей» займає аудиторію у приміщені Нововолинського факультету ТНЕУ, але ж очевидно, що цієї території не вистачає для нормального навчання дітей, також мало місця для ігрової зони. Часто керівники навчального закладу натякають на те, що громадське об’єднання «в гостях» в університету.

dsc08964
dsc08988
dsc08992

Зверталися представники ГО «Світ для дітей» і до помічника президента України Марини Порошенко, вона ж перенаправила їх до голови Волинської ОДА, Володимира Гунчика. Олена Токарєва особисто з ним спілкувалася і пояснювала суть проблемного запиту, але отримала лише пораду перереєструватися на громадську організацію обласного значення, конкретної відповіді на своє питання, стосовно приміщення, так і не отримала.

Народний депутат Ігор Гузь планує наступне, у жовтні місяці поточного року організує зустріч з обласним керівництвом соціальної політики для детальнішого обговорення і пошуку компромісу. Підходи до цієї справи можуть бути різними, головне активно діяти, варіанти розглядатимуться різні. Піднімати цю тему важливо, адже ГО “Світ для дітей” виконує важливу соціальну роботу, діяльність заслуговує на комфортні умови та відповідну вдячність.

dsc08990
dsc09004
dsc09003




коментарів: 2
  1. У Нововолинському інституті ТНЕУ навчається аж 120 осіб, керівництво постійно вдається до маніпуляцій, як наприклад, студент фактично навчається у Тернополі, а числиться в Нововолинську; студент не з”являється на сесію – за нього вчаться “рішали” і т. д. А загалом цей виш у гостях в Нововолинської територіальної громади, бо маніпулянтиприміщення належить нам усім, в тому числі дітям і батькам з особливими потребами. Однозначно, що більшу соціальну значимість для міста має громадська організація “Світ для дітей!”, а не маніпулянти із так званого універу. Шановні депутати міської ради, проявіть мужність і розумно вирішіть питання з приміщенням для діток.

  2. Професоре економічних неук! Не дратуй Гузя І.В.! Втікай, поки не пізно. Бо прийде він до тебе, да під твої хороми з зіркою та колядками, як колись до твого ПАПІКА Климчука Б. Залишилось 75 днів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа